Radio N1ILO jälkipelit: Koovee–Classic 2–6 (30.9.2017)

Tuttu lopputulos, mestarisuosikki vei edelleen voiton Naisten salibandyliigan Tampereen paikalliskamppailussa. Onko Koovee sitten mennyt yhtään eteenpäin? Kyllä on! Vaikka tulostaululla muutos ei tunnu kolmannen erän takapakin jäljiltä niin suurelta, tuntuma oli erilainen. Ehkä kyse on osittain itseluottamuksesta ja osittain voimasuhteiden tasoittumisesta, mutta nyt Koovee haastoi naisten liigan kestomenestyjän enemmän vertaisena joukkueena kuin koskaan – ei tarvinnut toivoa sattumaa, vaan paikallisvääntöä lähdettiin voittamaan kuin mitä tahansa muuta peliä. Haastajana, mutta myös mahdollisena voittajana.

Ottelu oli ennakoidustikin ykköskentällisten taistelu. Se näkyy myös tehotilastoista. Kahdeksasta osumasta vain yksi tehopiste lipsahti ykköskentällisten ulkopuolelle – ja sekin ylivoimalla. Pääsääntöisesti ykköskenttiä peluutettiin vastakkain. Vaikka Classicin Nina Rantala (3+0) on tehokas muutoinkin, tuntuu hän olevan liekeissä erityisesti Kooveeta vastaan. Viime ja tämän kauden maaleista Kooveeta vastaan Rantala on ollut tehopisteillä yli puolessa (52 %).

Mitä pidemmälle peli eteni, sitä vahvemmin Classic sai siitä otetta. Mutta kaksi erää (1–0 ja 1–3) Koovee oli hyvin mukana, ja avauserässä niskan päälläkin. Kolmas (0–3) oli sitten jo selkeästi Classicin. Kooveen ykköskentän Veera Kauppi ja Mia Vallenius joutuivat jättämään kolhujen vuoksi päätöserän kesken, mutta siinä vaiheessa peli oli jo pitkälti ratkennut.

Valmentaja Kim Takala tunnustaa, että Koovee jäi jälkeen sekä ykköskenttien taistossa että viimeistelyn tehokkuudessa. Molemmat pelasivat myös yhden ylivoiman, saldo naapurille 1–0. Tuulia Aho on tyytyväinen ketjunsa kykyyn luoda pyörityksiä, mutta vetoja olisi voinut tulla enemmänkin. Lopussa prässin nostaminen näkyi hänen mukaansa takaiskuina. Kuuntele jälkipelit!

TAKALAN 1 X 2 (1=Koovee X=tasan 2=Classic)
————————————-
PUOLUSTUS/MV: 2
HYÖKKÄYS: 2
FYSIIKKA: 2
HENKIEN TAISTO: 2
KAKSINKAMPPAILUT: X
VIIMEISTELY: 2
PALLONHALLINTA: 2
YRITTELIÄISYYS: X

TAKALAN TÄHDET
————————————-
KULTAA: Veera Kauppi / Koovee
HOPEAA: Nina Rantala / Classic
PRONSSIA: Kristiina Kauppila / Classic

TEHOT
————————————-
3+0 Nina Rantala / Classic
1+2 Sanni Nieminen / Classic
2+0 Veera Kauppi / Koovee
0+2 Hanna Sipiläinen / Classic

SEURAAVAKSI
————————————-
EräViikingit–Koovee (Suomen cup)
SU 15.10. 13.30
Mosahalli, Helsinki

Haastattelu, teksti ja kuva: Kimmo Pitkänen

-Video Upload powered by https://www.TunesToTube.com

source

Watch Radio N1ILO jälkipelit: Koovee–Classic 2–6 (30.9.2017) at F-liiga,Kaikki movies at Radio N1ILO jälkipelit: Koovee–Classic 2–6 (30.9.2017)

600

Lisätyt 6 years ago

Samankaltaiset videot