Sivuston tarkoitus on olla helppo tapa löytää kaikki salibandyn maalikoosteet. Sen myötä tavoitteena on kasvattaa seurojen laadukkaiden videoiden näyttökertoja, helpottaa lajin seuraamista sekä yhdistää pääsarjat, alasarjat sekä juniorisarjat kätevästi löydettäväksi. Omien suosikkien YouTube-kanavia kannattaa tilata, sillä se on hyödyksi kaikille osapuolille. Joukkueiden kanaville pääset videota klikkaamalla, jolloin se avautuu YouTubessa.


Henkilökohtaisena lähtökohtana oli turhautuminen maalikoosteiden löytämisen hajanaisuuteen. Tekninen ratkaisu ongelman selvittämiseksi löytyi ja lopputuloksena on maalikoosteet.fi, josta on löytynyt vuodesta 2016 lähtien (lähes) kaikki salibandyn maalikoosteet. Videoiden määrä on lisääntynyt myös vanhemmasta päästä katsottuna, kun sivustolle on kerätty myös vanhempia maalikoosteita ja haastatteluja seurojen YouTube-kanavilta.


Kaikkien joukkueiden maalikoosteita ei välttämättä löydy heti kauden alussa, mutta toimintaa pyritään kehittämään jatkuvasti eteenpäin. Jos huomaat virheitä sivustolla tai joukkueesi maalikoosteet puuttuvat, lähetä sähköpostia osoitteeseen info[at]maalikoosteet.fi.