Naisten salibandyliigan runkosarja (18.1.2020): SB-Pro–Koovee 7–2 (2–1, 3–1, 2–0)

Kooveen kone on yskähdellyt viime aikoina, eikä SB-Pro tarjonnut etukäteenkään helppoa mahdollisuutta saada oikea vaihde silmään. Tappio tuli, mutta ikäviä lukemia pitää sentään selittää sen verran, että SB-Pro pääsi kuittaamaan kaksi viimeistä maalia tyhjiin Kooveen hakiessa kavennusta kuudella viittä vastaan. Kahteen tehtyyn maaliin sen sijaan etsitään selityksiä peilistä. Kahden osuman saldolla salibandyottelusta harvoin voittajana selviää.

Jos aloitetaan pilven kultareunuksesta, niin kahden ensimmäisen erän alut olivat hyvät ja kolmas erä oli maalien puutetta lukuun ottamatta kivan näköistä peliä. Mutta tarttee ne maalitkin tehdä – ei riitä, että palloa siirretään koko kentällisen voimin näyttävästi kohti vastustajan maalia. SB-Pro oli ratkaisuissaan terävämpi ja suoritukseltaan tasaisempi.

Molemmat maalivahdit pelasivat hyvin, eikä Kooveen tappiota voi Noora Laakson piikkiin laittaa. 83 prosenttia on vielä aika tyypillinen torjuntaprosentti, mutta torjutut tilanteet olivat sellaisia, että Laakso piti torjunnoillaan Kooveen pelissä mukana. Toisessa päässä Tiltu Siltanen torjui lähentelyt 90-prosenttisesti. SB-Pron riveissä Silja Eskelinen teki hattutempun ja kakkoskentän Hietamäet vyöryttivät peliä pelottavaan tahtiin kohti Kooveen maalia. Kooveen maaleista huolehtivat Senni Hietanen ja Aino Lahti.

Jälkipeleissä pelin kulkua muistelevat kapteeni Henna Tapani ja päävalmentaja Kari Lehtisalo. Raportin lopuksi käännetään katseet Turkuun, jossa taistellaan pisteistä vuorokautta myöhemmin.

————————————————————————————
KARIN KOLMONEN
1. Onnistuimme lataamaan joukkueen peliin.
2. Henkilökohtainen tekeminen ei ollut sillä tasolla, jolla SB-Pron tasoinen porukka kaatuisi.
3. Kooveen maalivahti Noora Laakso antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittoon.

KARIN 1 X 2 (1 = SB-Pro, X = tasan, 2 = Koovee)

source

Watch Naisten salibandyliigan runkosarja (18.1.2020): SB-Pro–Koovee 7–2 (2–1, 3–1, 2–0) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan runkosarja (18.1.2020): SB-Pro–Koovee 7–2 (2–1, 3–1, 2–0)