TPS:n valmennusryhmä sai lisävahvistusta kauden kynnyksellä

TPS:n miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Aki Vilander sekä joukkueen kakkosvalmentaja ja koko seuran valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalainen saavat lisää tietotaitoa, silmiä, käsiä ja jalkoja omaan valmennusryhmäänsä mukaan. Tiina Laitala-Leinonen tuo omaa kokemustaan nimenomaan fyysiselle puolelle. Hän on todellinen ammattilainen palautumisen seurannan sekä erilaisten vammojen ennaltaehkäisyn ja hoidon suhteen. TPS-taustainen Turkka Kytöhonka tulee puolestaan uutena valmentajana mukaan päivittäiseen lajivalmennukseen.

– Tiina on eräs Suomen arvostetuimmista ammattilaisista alallaan. Hän toimii tällä hetkellä Turun yliopistolla tutkijana ja valmennustaustaa löytyy todella monesta lajista. Tiina toimii tälläkin hetkellä usean yksittäisen huippu-urheilijan valmennustiimissä, joten olihan se meille iso asia, että hän halusi lähteä tekemään töitä myös TPS Salibandyn parissa, valmennuspäällikkö Ruotsalainen kiittelee.

– Tiina seuraa palautumista harjoitusten ja pelien aikana ja sen jälkeen. Myös vammojen hoito ja niiden ennaltaehkäisy on viety aivan eri tasolle kuin koskaan aiemmin. Nyt TPS tarjoaa aidosti pelaajilleen yksilöllistä fyysistä valmennusta. Tiina ja jo aiemmin mukaan lähtenyt Mikko Tulonen muodostavat loistavan fyysisen valmennusparin koko lajivalmennuksen tueksi, Ruotsalainen hehkuttaa.

Turkka Kytöhonka on entinen TPS:n pelaaja, joka on kehittänyt itseään valmentajana TPS Salibandyn junioripuolella. Hän on tehnyt yhteistyötä Vilanderin ja Ruotsalaisen kanssa myös jo junioripuolella.

– Pääideana on vahvistaa päivittäisen harjoittelun laatua itse harjoitusten johtamisessa sekä palautteen annossa. Hänellä on pelitaustaa seurassa ja nuoresta iästään huolimatta jo pitkä valmennusputki A-C-ikäisten nuorten parissa. Turkka on erittäin ihmisläheinen valmentaja ja hänellä sydäntä seuralle. Hän kehittää myös videovalmennustamme ja toimii otteluissamme katsomossa muun valmennustiimin apuna, Ruotsalainen vielä painottaa.

source

Watch TPS:n valmennusryhmä sai lisävahvistusta kauden kynnyksellä at F-liiga,Kaikki movies at TPS:n valmennusryhmä sai lisävahvistusta kauden kynnyksellä

922

Lisätyt 7 years ago
Kommentoi

Kategoriat ja avainsanat

F-liiga Kaikki

Samankaltaiset videot