TPS nimesi Juutin ja Hakalan ikäluokkavalmentajiksi – Kinnusen vastuulle fyysinen valmennus

TPS Salibandy on nimennyt C- ja D-junioreiden uudet ikäluokkavalmentajat sekä koko seuran fyysisen valmennuksesta vastaavan valmentajan kaudeksi 2016-17. Atte Juuti ottaa vastuulleen C-junioreiden ikäluokan ja D-nuorten ikäluokkavalmentajaksi on nimetty Harri Hakala. TPS:n fyysisestä valmennuksesta vastaa puolestaan Marko Kinnunen.

Atte Juuti on valmentanut TPS:n edustusjoukkuessa kaksi kolmekautista jaksoa vuosina 2000-2003 sekä 2006-2009. Viimeisen TPS-kauden jälkeen Juuti siirtyi Tanhuvaaran Urheiluopiston palvelukseen, josta hän palasi Turkuun vuonna 2014. Juuti valmensi viime kaudella TPS:n C00-ikäluokan pojat Suomen mestareiksi. Hän työskentelee tällä hetkellä Turun Urheiluakatemiassa salibandyn päävalmentajana ja vastaa samalla 1997-2002 syntyneiden pelaajien akatemiaharjoittelusta. Juuti toimii lisäksi U19-ikäluokan maajoukkueessa apuvalmentajana.

– Atte suunnittelee yhdessä minun sekä C-nuorten joukkuevalmentajien kanssa yhteisen valmennuslinjan ja luo heidän kanssaan selkeät vuosi-, kuukausi- ja viikkosuunnitelmat. Hän vastaa myös yhteistyöstä urheiluakatemian, salibandyliiton sekä vanhempien kesken. Atte toimii ennen kaikkea yksilövalmentajana. Hän on todellinen lajiammattilainen, jolla on hurja tietotaito nuoren pelaajan valmennuksesta, TPS:n valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalainen tiivistää.

Harri Hakalan toimenkuva D-nuorten ikäluokkavalmentajana on hyvin samanlainen kuin Juutilla yhtä ikäluokkaa vanhempien junioreiden kanssa. Hakala toimii myös Salibandyliitossa vuonna 2003 syntyneiden poikien ikäluokkavalmentajana.

– Harri on toiminut pitkään SBS Maskussa ja hän on tehnyt aivan poikkeuksellista tulosta seuran junioripuolella. SBS Maskun junioreissa on useampia ikäluokkia, jotka ovat aivan valtakunnallista huippua. Hän on todellinen täsmähankinta ja me saamme yhden Suomen parhaista valmentajista nimen omaan siihen ikäluokkaan, jossa hän on tehnyt jo pitkän aikaa loistavaa jälkeä. Harri saa nyt isommat resurssit käyttöön ja hän pystyy ottamaan taas uuden askeleen valmentajana, Ruotsalainen uskoo.

TPS:n fyysiseksi valmentajaksi on nimetty Marko Kinnunen. Hän toiminut viimeiset kaksi kautta TPS:n miesten edustusjoukkueen sekä A-poikien fyysisenä valmentajana. Tästä eteenpäin fyysinen valmennus ulottuu myös nuorempiin juniori-ikäluokkiin.

– Marko luo yhdessä minun sekä muun valmennusryhmän kanssa yhteisen urheilijapolun, jossa määritellään selkeät linjat fyysiseen valmennukseen alkaen F-ikäluokan junioreista. Hän kouluttaa kaikki seuran lajivalmentajat ja varmistaa, että tämä tietotaito saadaan siirrettyä myös käytäntöön. Haluamme tästä pitkäaikaisen ratkaisun koko valmennukseemme ja seuramme pelaajapolkuun, Ruotsalainen vahvistaa.

source

Watch TPS nimesi Juutin ja Hakalan ikäluokkavalmentajiksi – Kinnusen vastuulle fyysinen valmennus at F-liiga,Kaikki movies at TPS nimesi Juutin ja Hakalan ikäluokkavalmentajiksi – Kinnusen vastuulle fyysinen valmennus

678

Lisätyt 7 years ago
Kommentoi

Kategoriat ja avainsanat

F-liiga Kaikki

Samankaltaiset videot