Tiesitkö, että Roni Back pelaa salibandya?

Huippusuosittu tubettaja ja sosiaalisen median moniottelija, Roni Back, on pelannut salibandya lapsesta asti ja nollaa nykyisin työstressin salibandytreeneissä. 

Roni osallistui keväällä salibandyn 3v3 SM-finaaliturnaukseen Helsingissä. Mukana menossa viiletti myös tuttuja julkisuuden hahmoja, kun Kelkkajengi-nimisessä joukkueessa pelasi sometähti Roni Back, radiojuontaja Tuukka Ritokoski sekä näyttelijä-radiopersoona Janne Saarinen.

-Meikäläinen aloitti salibandykerhon Kuivannon kyläkoululla 5-vuotiaana faijan valmennuksessa. Silloin jo rakastuin lajiin ja nyt ollaan vedetty salibandya jo 26 vuotta. Vieläkin maistuu, kertoo Roni Back.

Roni pelasi viime kaudella 2. divisioonassa espoolaisen Westend Indiansin riveissä ja on omien sanojensa mukaan myös kova penkkiurheilija. Tulevalla kaudella Westend Indians pelaa Etelä-Suomen 3. divisioonassa. Roni hehkuttaa etenkin hyvää joukkuehenkeä ja sitä, kuinka ihania ihmisiä joukkueessa on. Ymmärrystä löytyy myös vauhdikkaan työarjen ja lajin yhdistämiseen sekä siihen, että poissaoloja niin treeneistä kuin peleistä tulee välillä tavallista enemmän. 

-Omassa duunissa katotaan paljon, että kuka sä oot ja status on se iso juttu. Kentällä ketään ei kiinnosta, että kuka sä oot. Kun mennään kentälle, niin otetaan kaikki samat mailat käteen ja kengät jalkaan. Kumpi tekee enemmän maaleja, niin voittaa. Se on niin puhdasta, avaa Roni ajatuksiaan ja jatkaa: 

-Parasta salibandyssa on se nollaus. Kun on ollut paljon stressiä, työkiireitä ja oman elämän ongelmia, niin ei muutakuin kentälle ja maila käteen. Siellä kaikki unohtuu. 

Aloita salibandy! Sarjoihin ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Katso tarkemmat sarjakohtaiset aikataulutiedot sekä lisätiedot alueellisesti. 

Aikuiset täältä: https://salibandy.fi/fi/palvelut/ilmoittautuminen/aikuiset/
Juniorit täältä: https://salibandy.fi/fi/palvelut/ilmoittautuminen/juniorit/

Uutta! 3v3-pelimuotoa järjestetään ensimmäistä kertaa sarjatoimintana ympäri Suomen. Kerää kaverit kasaan ja ilmoittaudu mukaan nyt.

3v3 täältä: https://salibandy.fi/fi/palvelut/ilmoittautuminen/3v3-pelimuoto/

source

Watch Tiesitkö, että Roni Back pelaa salibandya? at Kaikki movies at Tiesitkö, että Roni Back pelaa salibandya?

174

Lisätyt 1 month ago