Tästä tilanteesta ei määrätty lisäseuraamuksia

Pääsarjojen kurinlitodelegaatio ei määrännyt lisäseuraamuksia tästä tilanteesta, jossa Karhujen Tuomas Huhtalalle tuomittiin pelirangaistus F-liigan ottelussa Karhut–Happee 19.12.2021.

Kurinpitodelegaatio tiivistää päätöksen perustelut näin:

Sekä Huhtala että Siekkinen tavoittelevat irtopalloa. Huhtala onnistuu kurottamaan palloon ensimmäisenä, minkä jälkeen hän törmää Siekkiseen siten, että hänen olkapäänsä/olkavartensa osuu tätä pään alueelle.

Kyseessä on pelinomainen tilanne, jossa molemmat pelaajat tavoittelevat palloa ja toisen ehdittyä ensin palloon tapahtuu törmäys. Kumpikaan pelaajista ei selkeästi muuta liikesuuntaansa eikä videolta ole myöskään nähtävissä, että Huhtala erityisesti nostaisi kättään kohti Siekkisen päätä tai kohdistaisi olkapäällään iskun Siekkiseen.

Huhtalan pelaaminen on tilanteessa varomatonta, mutta kurinpitodelegaatio katsoo, ettei Huhtalan rike ole sen kaltainen, että siitä tulisi määrätä lisärangaistuksia.

Video: Happee

source

Watch Tästä tilanteesta ei määrätty lisäseuraamuksia at F-liiga,Kaikki movies at Tästä tilanteesta ei määrätty lisäseuraamuksia

21

Lisätyt 2 weeks ago
Kommentoi

Kategoriat ja avainsanat

F-liiga Kaikki

Samankaltaiset videot