Salibandystä uusi harrastus? M-Teamin Helsingin salibandykoulujen ilmoittautuminen on nyt käynnissä

Salibandystä uusi harrastus? M-Teamin Helsingin salibandykoulujen ilmoittautuminen on nyt käynnissä 👉 https://www.m-team.fi/joukkueet/harraste/salibandykoulu/
Salibandykouluissa päätoiminta keskittyy salibandyyn sekä liikuntataitoihin. Laji on esillä vahvasti ja salibandyyn sekä varusteisiin tutustutaan yhdessä. Tunnit on suunniteltu hyvin ja paikalla on aina kokeneet ohjaajat. Motoriset taidot pääsevät esille, kun liikutaan, pelataan ja leikitään yhdessä ohjaajan kanssa.
Tunnista otetaan kaikki irti, ottaen huomioon jokaisen lapsen ikätaso. Hyvin suunniteltu tunti on tehokas ja turhaa seisomista vältetään. Ohjaajat jakavat lapset tarvittaessa pienempiin ryhmiin, jolloin ohjaaminen sekä kohtaaminen ja ryhmän hallinta helpottuu ja on näin ollen lapselle mieluista.
Syyskaudella on tarkoitus järjestää pelitapahtumia AC Ruskeasuolla. M-Teamin salibandykouluryhmät toimivat halukkaille junioreille polkuna ikäkausijoukkueeseen.

source

Watch Salibandystä uusi harrastus? M-Teamin Helsingin salibandykoulujen ilmoittautuminen on nyt käynnissä at Kaikki,Miesten Divari movies at Salibandystä uusi harrastus? M-Teamin Helsingin salibandykoulujen ilmoittautuminen on nyt käynnissä

272

Lisätyt 1 year ago
Kommentoi

Kategoriat ja avainsanat

Kaikki Miesten Divari

Samankaltaiset videot