"Salibandy on ollut mun pelastus"

Et ole yksin -juttusarjan ensimmäisessä jaksossa Gabriel Airaksinen kertoo videolla oman tarinansa.

Kovan lapsuuden ja nuoruuden kokenut ”Gabu” kertoo salibandyharrastuksen olleen ratkaisevassa roolissa hänen selviytymisessään vaikeiden hetkien keskellä.

– Salibandy on tuonut mulle tunteita, joita en oikeastaan ikinä kotona saanut. Kun tekee maalin, niin se onnistumisen tunne. Jes, mä oon hyvä jossain, Gabriel kuvaa tunteitaan.

Sittemmin salibandy on vallannut isomman osan hänen elämästään. Nykyään Gabriel valmentaa, toimii erotuomarina ja tekee freelancerina juontajakeikkoja salibandyotteluissa. Hän on myös Salibandyliiton määräaikainen erotuomarikoordinaattori.

– Mä voin ehdottomasti sanoa, että salibandy on ollut mun pelastus, Gabriel summaa lajin merkityksen ja sen parissa tapahtuvan toimintansa elämässään.

Salibandyliitto tuottaa syksyn ja alkuvuoden aikana juttusarjan, jossa eri henkilöt kertovat tarinansa ja kuinka vaikeuksista voi selviytyä voittajana.

Salibandyliitto on mukana Väestöliiton ja suomalaisen urheilun Et ole yksin -yhteishankkeessa, jossa tarjotaan urheiluseuroille konkreettisia työkaluja epäasiallisen käytöksen vähentämiseksi.

source

Watch "Salibandy on ollut mun pelastus" at Kaikki movies at "Salibandy on ollut mun pelastus"

1104

Lisätyt 4 years ago
Kommentoi

Kategoriat ja avainsanat

Kaikki

Samankaltaiset videot