RADIO N1ILO: KOOVEE–O2-Jyväskylä 10–4 (17.12.2016)

Kooveen kakkosketju oli läpi ottelun hyökkäyssuunnassa niin vahva, että kun karvaus ja puolustus saatiin kuntoon, ei O2-Jyväskylällä lopulta ollut mitään mahdollisuuksia. Peli tarjosi myös yleisölle kiitettävän kattauksen – 14 hienoa maalia, kaksi rangaistuslaukausta, ottelun alkupuolen jännityksen sekä sarjan tasokkaimman peliareenan näyttävyyden ja mukavuuden. Nähtiinpä Tesoman palloiluhallin pikkujoulupelissä itse joulupukkikin.

Valmentaja Kim Takala on tyytyväinen oikeastaan kaikkeen muuhun paitsi avauserään.
– Pystyimme kehittämään pelin aikana karvaus- ja puolustuspelaamistamme. Olimme ensimmäisessä erässä todella heikkoja puolustussuuntaan. Tiesimme, että pystymme ihan varmasti tekemään tätä joukkuetta vastaan riittävän määrän maaleja.

Ellinoora Huotarin ja Elisa Männistön tehopisteiksi laskettiin 6+2. Kakkosketju voittikin oman pelinsä 8–2.
– Heillä on ollut ongelmana karvauspelaaminen, joka saatiin nyt kuntoon. Mutta kyllä ne maalit olivat koko ketjun maaleja. Tuli pitkiä syöttöketjuja ja hyviä toimituksia viivasta. Sitä kautta Elisa Männistön vahvin alue eli maalineduspelaaminen nousi tänään arvoonsa. Ja tietysti syttyi pelaamaan vanhaa seuraansa vastaan, Takala hehkuttaa.

Kooveen pelaajakato on käynyt myös maalivahtiosastolla. Eeva-Maija Kankkunen arvelee, että joukkueen rivien harveneminen lisäsi tsemppihenkeä otteluun. Kankkunen luonnehtii avauspeliään Kooveen veräjänvartijana nousujohteiseksi.
– Lähti ehkä vähän hankalasti liikkeelle, mutta kiitos kenttäpelaajien, urakka alkoi hiljalleen helpottua. Tuli iloinen yllätys siitä, että alettiin mennä huolella niiden pallojen eteen. Mieleenpainuvinta oli varmaan se helpotuksen hetki, kun tajusin, että rankkari vedettiin ohi maalin, ei tarvinnut tehdä mitään.

=============================
TAKALAN TORKKARI:

KOOVEEN HYÖKKÄYS: 9,5
+ riittävästi maaleja
+ syöttöketjut, toimitukset viivasta, maalineduspelaaminen
– pari hukattua paikkaa

KOOVEEN PUOLUSTUS JA MV: 8,5
+ parani toiseen ja kolmanteen erään
– heikko ensimmäinen erä

KOOVEEN FYSIIKKA: 9
+ todella pienellä kokoonpanolla todella hyvä

KOOVEEN TAHTO: 10
+ haluttiin pelata hyvä peli uudelle maalivahdille

TÄHDET:
* Ellinoora Huotari (2+1)
* Elisa Männistö (4+1)
* Eeva-Maija Kankkunen (24 torjuntaa)
=============================

SEURAAVAKSI:
————————————————————-
KOOVEE–PSS LA 7.1. 14.45 / SPIRAL KAUKAJÄRVI
————————————————————-
– Meillä oli viimeksi todella tiukka kamppailu Porvoossa, ja nyt halutaan ottaa se, mikä meille kuuluu. Vastassa on kova ryhmä, Kim Takala lupaa.
– Odotan, että Krisse [maalivahti Kristiina Tarkiainen] olisi terve, se on ykköstoive. Viihdyn kyllä tolppien välissä, mutta näkisin mielelläni Krissen siellä, Eeva-Maija Kankkunen toivoo.

Huomiohuomio, kuuleeko Korvatunturi?!

Teksti ja haastattelu: Kimmo Pitkänen

(Pahoittelemme nauhoituslaitteen rikkoontumisesta johtuvaa kohinaa/särinää haastattelussa.)

-Video Upload powered by https://www.TunesToTube.com

source

Watch RADIO N1ILO: KOOVEE–O2-Jyväskylä 10–4 (17.12.2016) at F-liiga,Kaikki movies at RADIO N1ILO: KOOVEE–O2-Jyväskylä 10–4 (17.12.2016)

1011

Lisätyt 7 years ago

Samankaltaiset videot