Radio N1ILO jälkipelit: TPS–Koovee 2–5 (27.1.2018)

Turussa pelattiin oikein tosissaan, ja varsinkaan ensimmäisessä erässä voittajaa oli vielä vaikea veikata. 2–2-lukemiin saakka TPS meni aina johtoon ja Koovee tasoitti, mutta toisen erän lopusta alkaen maalinteosta vastasi yksin vierasjoukkue. Molemmilla joukkueilla oli paikkoja useampaankin maaliin. Kun päätöserässä alkoi juuri näyttää siltä, että peli on käymässä turhankin intensiiviseksi ja luisumassa pois tuomareiden hallinnasta, Koovee pelasti ottamalla aikalisällä pelistä kierroksia pois. Loppu oli kypsää pelaamista johtoasemassa.

Kooveen valmentaja Kim Takala kiittelee kaikkien kolmen kentällisen ja maalivahti Sara Aaltosen voittavaa peliä. Ensimmäisen erän Takala tunnustaa olleen vaikea, mutta Koovee selvisi siitä kuivin jaloin. Toinen kulminaatiopiste oli kypsä pelaaminen TPS:n painostuksen alla kolmannen erän puolivälissä. Kaksi kaunista pitkää hyökkäystä täysosumaan päättänyt Roosa Salmela nimeää ykkösasiaksi asenteen, jolla vietiin muun muassa kaksinkamppailuja. Kuuntele jälkipeleistä Takalan ja Salmelan mietteet pelin jälkeen!

0+2 Tuulia Aho / Koovee

Erityismaininta Senni Hietaselle kauden kovimmasta lämäristä. Tällä kertaa osui kypärään. Varoituksena vastustajille, ei kannata uhrautua peitolle!

SEURAAVAKSI
SB-Pro–Koovee
LA 10.2. 17.00
Arkadia Halli, Nurmijärvi

Haastattelu, teksti ja kuva: Kimmo Pitkänen

source

Watch Radio N1ILO jälkipelit: TPS–Koovee 2–5 (27.1.2018) at Kaikki,Miesten Divari movies at Radio N1ILO jälkipelit: TPS–Koovee 2–5 (27.1.2018)