Radio N1ILO jälkipelit: SSRA–Koovee 6–5 (14.1.2018)

Kooveen nousukiito ottelun kolmannessa erässä (0–3) ei aivan riittänyt, ja Rankat Ankat sai pitää kahdessa ensimmäisessä erässä (4–1 ja 2–1) hankkimansa johtoaseman yhden maalin marginaalilla. Kooveen valmennus vaihtoi joukkuetta herätelläkseen maalivahtia yhdeksän minuutin kohdalla ja ketjukoostumuksia päätöserässä. Ottelun kolmas erä olikin ryhtiliikkeen seurauksena kuin aivan eri pelistä. Liekeissä oli erityisesti Senni Hietanen, jonka laukaukset löysivät kahdesti tiensä ohi maalivahti Krista Määtän. Myös Veera Kauppi teki kaksi täysosumaa.

Päävalmentaja Tiina Röning myöntää, että Kooveen jokin meni pieleen valmistautumisessa otteluun. Huonon alun ja puolustaja Sanna Ristelin kahden maalin jälkeen maalipaikkoja pystyttiin kyllä luomaan, mutta Röningin mukaan viimeinen terävyys puuttui. Kolmannessa erässä kuumat pelaajat saivat kokoonpanomuutosten myötä lisää peliaikaa, vaikka kokoonpanoa ei kovin paljon kavennettukaan. Nousussa oli enimmäkseen kyse siitä, että pelaajat keräsivät itsensä ja lähtivät viemään peliä, päävalmentaja kiittää.

Milla Vähälä kertoo, että joukkue kävi asioita yhdessä läpi ja henki nousi ottelun loppua kohti. Kolmannen erän nousu todisti sen, mihin joukkue pystyy, kun hommia tehdään yhdessä. SSRA nosti Vähälän mielestä hanakasti palloa vastaiskuihin, vastustajan ja pakista löytyi tulivoimaa. Kuuntele jälkipelit!

source

Watch Radio N1ILO jälkipelit: SSRA–Koovee 6–5 (14.1.2018) at Kaikki,Miesten Divari movies at Radio N1ILO jälkipelit: SSRA–Koovee 6–5 (14.1.2018)