Radio N1ILO jälkipelit: Koovee–SB-Pro 4–8 (21.10.2017)

SB-Pro ei ollut kentällä läheskään tuplasti parempi, kuten tulos väittää, mutta jyvä oli kohdillaan ja onnikin myötäisempi kuin kotijoukkueella. Maalintekopelissä ei jaeta pisteitä tyylistä tai pallonhallinnasta.

Ottelu lähti kooveelaisittain liikkeelle vähän väärällä jalalla, helpohkolla ensimmäisen peliminuutin jäähyllä. SB-Pro onnistui heti rangaistuksen päätyttyä, käytännössä ylivoimalla. Tasaisista kenttätapahtumista huolimatta SB-Pro pysyi siitä pitäen koko ajan edellä, vaikka Koovee kurottikin kolmannen erän ensimmäisellä puolikkaalla vielä kolmen maalin takamatkalta maalin päähän. Lopullinen ratkaisu oli hämmentävä: kolme takaiskua kahdessa minuutissa, siinä kohtaa SB-Prolla onnistui kaikki.

Kooveen valmentaja Kim Takala näkee SB-Pron voiton avaimina maalipaikkojen hyödyntämisen ja maalivahtipelin. Kapteeni Henna Tapani olisi kaivannut hieman lisää kärsivällisyyttä – luottoa siihen, että omalla pelillä paikat lopulta tulevat. Molemmat sen sijaan mainitsevat Kooveen vahvuudeksi ottelussa pallonhallinnan. Kuuntele ottelun jälkipelit!

TAKALAN 1 X 2 (1=Koovee X=tasan 2=SB-Pro)

source

Watch Radio N1ILO jälkipelit: Koovee–SB-Pro 4–8 (21.10.2017) at Kaikki,Miesten Divari movies at Radio N1ILO jälkipelit: Koovee–SB-Pro 4–8 (21.10.2017)