Radio N1ILO jälkipelit: Koovee–O2-Jyväskylä 13–0 (28.10.2017)

13–0-voitto O2-Jyväskylästä on Kooveen kaikkien aikojen suurinumeroisin voitto Naisten salibandyliigassa. Tällä kaudella naisten liigassa on nähty vain yksi vielä suurempi maaliero, kun SB-Pro voitti ÅIF:n 16–2. Koovee oli vahvempi pelin kaikilla osa-alueilla. Murskaavan ylivoimaisen avauserän jälkeen O2-Jyväskylä pääsi sentään jo vähän pelin makuun, mutta sadannetta runkosarjaotteluaan juhlinut maalivahti Noora Laakso torjui vähätkin yritykset.

Jopa alivoimalla pelatessaan Koovee sai luotua vastustajaa vaarallisempia maalipaikkoja. Koovee puolestaan hyödynsi molemmat ylivoimansa. O2-Jyväskylän toinen jäähy tuli epätavanomaisesta syystä, kun joukkue ei saapunut ajoissa pukukopista kentälle. Tuomareilla oli kanttia viheltää jäähy tämänkin säännön rikkomisesta, eikä vieraiden kuuden maalin kiri käynnistynyt siksi parhaalla mahdollisella tavalla. Se täytyy vastustajan kunniaksi sanoa, että jyväskyläläisten pelin taso nousi rumista lukemista huolimatta kohti ottelun loppua.

Valmentaja Kim Takala kertoo Kooveen sisuuntuneen isosti SB-Pro-tappiosta. Nyt esitys oli hänen mielestään tasapainoinen, eikä maalien mättäminen kostautunut omassa päässä. Noora Laakso kehuu joukkuekavereiden polvipeittoja. Laakson mielestä vastustajan maalipaikat olivat epätavallisia, sillä suorista hyökkäyksistä syntyi paikkoja vain kerran tai kaksi. Kuuntele jälkipelit!

TAKALAN 1 X 2 (1=Koovee X=tasan 2=O2-Jyväskylä)
————————————-
PUOLUSTUS/MV: 1
HYÖKKÄYS: 1
FYSIIKKA: 1
HENKIEN TAISTO: 1
KAKSINKAMPPAILUT: 1
VIIMEISTELY: 1
PALLONHALLINTA: 1
YRITTELIÄISYYS: 1

TAKALAN TÄHDET
————————————-
KULTAA: Tuulia Aho / Koovee
HOPEAA: Roosa Salmela / Koovee
PRONSSIA: Noora Laakso / Koovee

TEHOT
————————————-
3+2 Veera Kauppi / Koovee
2+3 Tuulia Aho / Koovee
3+1 Oona Kauppi / Koovee
1+2 Senni Hietanen / Koovee
1+2 Roosa Salmela / Koovee

SEURAAVAKSI
————————————-
NST–Koovee
LA 11.11. 17.00
Lappeenrannan urheilutalo

Koovee–KaPa-65 (cupin puolivälierä)
SU 12.11. 18.30
AutoCenter Areena, Korpikodinkatu 3, Linnainmaa

Haastattelu, teksti ja kuva: Kimmo Pitkänen

-Video Upload powered by https://www.TunesToTube.com

source

Watch Radio N1ILO jälkipelit: Koovee–O2-Jyväskylä 13–0 (28.10.2017) at F-liiga,Kaikki movies at Radio N1ILO jälkipelit: Koovee–O2-Jyväskylä 13–0 (28.10.2017)

671

Lisätyt 6 years ago

Samankaltaiset videot