Radio N1ILO jälkipelit: Koovee–EräViikingit 6–7 (17.3.2018)

Kooveelle oli tarjolla kotietu puolivälieräsarjaan sekä seurahistorian paras runkosarjasijoitus, mutta yhden erän voittaminen ei siihen aivan riittänyt. Kaksi ensimmäistä erää (1–2 ja 1–2) kuskin paikalla oli enimmäkseen EräViikingit. Kolmannen erän alun maaleilla vierasjoukkue johti 45 minuutin kohdalla jo 2–6. EräViikingit hyödynsi Kooveen virheet ja puolustuspelaamisen heikkouden.

Koovee pystyi jälleen paikkaamaan alun kankeutta päätöserässä. Kiri alkoi Veera Kaupin jäätävällä rangaistuslaukauksella pienestä kulmasta maalin vasempaan yläkulmaan. Yhden tasatilannemaalin jälkeen Koovee onnistui vielä kahdesti kuudella viittä vastaan – ensin todella pitkän pyörityksen päätteeksi siirretyn rangaistuksen aikana ja sitten vielä viimeisellä minuutilla ilman maalivahtia. Sinnikkään nousun ja onnistuneen 6–5-pelaamisen lisäksi ilonaiheisiin kuului kakkosketjun pirteä hyökkäyspeli.

Päävalmentaja Tiina Röningin mukaan Koovee teki vastustajaa enemmän virheitä. Syntilistalle kuuluvat huolimattomuusvirheet, väärät valinnat ja hävityt kaksinkamppailut. Röning tunnustaa, että otteluiden alut eivät ole viime aikoina olleet kovin hyviä, vaikka pakkoraossa sitten venytäänkin.

Johanna Homin mielestä lopun taistelu oli hyvä, mutta seitsemän omiin on liikaa. EräViikinkejä hän kehuu röyhkeydestä, kaksinkamppailuiden voittamisesta ja paikkojen hyödyntämisestä.

Homi olisi mielellään aloittanut puolivälieräsarjan EräViikinkejä vastaan kotona, mutta kyllä bussimatkastakin pelivireen saa. Sarjasta hän odottaa tasaista, joten täysillä saa lähteä vääntämään. Röningin mielestä EräViikingit siirtyi lauantain esityksellä puolivälieräsarjan ennakkosuosikiksi.

Kuuntele jälkipelit!

TIINAN 1 X 2 (1=Koovee X=tasan 2=EräViikingit)

Puolivälieräottelut:

EräViikingit–Koovee, runkopäivä la 24.3.
Koovee–EräViikingit, runkopäivä su 25.3.
EräViikingit–Koovee, runkopäivä ke 28.3.
Koovee–EräViikingit, runkopäivä la 31.3. (tarvittaessa)
EräViikingit–Koovee, runkopäivä su 1.4. (tarvittaessa)

Välieriin selviää kolmella voitolla. Otteluaikataulu selviää piakkoin. Aikataulussa voidaan myös poiketa runkopäivistä.

Haastattelu, teksti ja kuva: Kimmo Pitkänen

source

Watch Radio N1ILO jälkipelit: Koovee–EräViikingit 6–7 (17.3.2018) at Kaikki,Miesten Divari movies at Radio N1ILO jälkipelit: Koovee–EräViikingit 6–7 (17.3.2018)