Radio N1ILO jälkipelit: EräViikingit–Koovee 1–4 (Suomen Cup 15.10.2017)

Koovee nappasi jatkopaikan Suomen Cupin puolivälieriin EräViikinkien kustannuksella. Kooveen päävalmentaja Tiina Röning kiittelee vahvaa avauserää, vastustajan vyörytysten torjumista toisessa erässä sekä kolmannen erän kypsyyttä johtoasemassa pelattaessa. Maalivahti Sara Aaltonen torjui ottelussa 20 ja EräViikinkien Laura Loisa 13 kertaa. Aaltosen mukaan Kooveen kentälliset tekivät yhdessä töitä ja peittopeli toimi. Hänen mielestään tekeminen oli kypsää ja joka osa-alueella pikkuisen parempaa kuin vastustajalla. Kuuntele jälkipelit!

TIINAN 1 X 2 (1=EräViikingit X=tasan 2=Koovee)

LA 21.10. 15.30
AutoCenter Areena, Korpikodinkatu 1 (Linnainmaa)

Haastattelu ja teksti: Kimmo Pitkänen
Kuva: Tiina Röning

source

Watch Radio N1ILO jälkipelit: EräViikingit–Koovee 1–4 (Suomen Cup 15.10.2017) at Kaikki,Miesten Divari movies at Radio N1ILO jälkipelit: EräViikingit–Koovee 1–4 (Suomen Cup 15.10.2017)