Radio N1ILO jälkipelit: Classic–Koovee 12–6 (22.2.2018)

Naisten salibandyliigan Tampereen paikalliskamppailussa toistui jälleen sama vanha kuvio – Koovee oli mainiosti mukana tasan ottelun puoliväliin asti, mutta sitten Classic sai oman junansa pääradalle ja vastustajan sivuraiteelle. Kooveella oli siinä pelin kulminaatiopisteessä mainio maalipaikka Classicin päädyssä, peli oli 2–2. Ei johtomaalia, hyökkäyksen kääntö, kädet kohti kattoa, viisi maalia Classicille kahdeksassa minuutissa. Päätöserästä muodostui kunnon maali-iloittelu (5–4), mutta juna oli jo kaukana. Ottelu oli paitsi Classicin, myös Nina Rantalan (3+2) juhlaa. Rantala nousi päätöserässä kaikkien aikojen pistepörssin ykköseksi.

Päävalmentaja Tiina Röningin analyysissa Classicin karkumatkaa edisti kooveelaisten hätä ja into ottaa parin maalin kaula kiinni. Ottelua oli vielä puolitoista erää jäljellä, mutta oma peli, nöyryys ja yhteinen tekeminen vaihtuivat yksin yrittämiseen. Syntyneistä virheistä Classic kiitti hienoilla ja tarkoilla laukauksilla. Kärjistäen Röning kutsuu toisen erän loppua koomailuksi, jossa ei pysynyt mukana järki eikä pallo.

Sairastelun jälkeen kentille palannut Emma Rantanen sanoo pelinsä olleen vielä hieman hakusessa, mutta salibandyn ilon olevan tallella. Rantasen mukaan Classicin haastaminen onnistuu paremmin, kun ottelu saadaan pidettyä vähämaalisena. Maaleista elävä Classic sai junansa käyntiin parilla onnistumisella, minkä jälkeen Koovee ei hetkeen pelannut täysin joukkueena. Puolustaja kiittää kuitenkin ottelun loppuhetkiä, jotka tuottivat vielä kavennuksen kuudella neljää vastaan.

Vielä sana viikonvaihteeksi toimittajalta. Vaikka numerot karkasivat syksyn peliä rumemmiksi, oli sarjakolmonen tälläkin kertaa pitkään mainiosti ykkösen kyydissä. Kyse on myös henkien taistosta, sillä voimasuhteet eivät oikeasti muutu salamaniskusta ottelun puolivälissä. Nämä kaksi joukkuetta tekevät Tampereesta naissalibandyn ylivoimaisen ykkösen tällä hetkellä. Nyt pelattiin kuitenkin Lempäälässä, ostoskeskuksen kylkeen pykätyllä Ideapark Areenalla. Yritys oli hyvä eikä lahjahevosen suuhun ole katsomista, mutta katsojat näkivät pelin kaukaa ja näköesteiden välistä.

Kuuntele jälkipelit!

TIINAN 1 X 2 (1=Classic X=tasan 2=Koovee)
————————————-
PUOLUSTUS/MV: 1
HYÖKKÄYS: 1
FYSIIKKA: 1
HENKIEN TAISTO: 1
KAKSINKAMPPAILUT: 1
VIIMEISTELY: 1
PALLONHALLINTA: 1
YRITTELIÄISYYS: 2

TIINAN TÄHDET
————————————-
KULTAA: Nina Rantala / Classic
HOPEAA: Kristiina Kauppila / Classic
PRONSSIA: Emma Rantanen / Koovee

TEHOT
————————————-
3+2 Nina Rantala / Classic
3+1 Veera Kauppi / Koovee
2+2 Oona Kauppi / Koovee
0+4 Kristiina Kauppila / Classic
3+0 Eliisa Alanko / Classic

SEURAAVAKSI
————————————-
O2-Jyväskylä–Koovee
LA 24.2. 16.00
Palokan koulukeskus, Jyväskylä

Haastattelu, teksti ja kuva: Kimmo Pitkänen

– video upload powered by https://www.TunesToTube.com

source

Watch Radio N1ILO jälkipelit: Classic–Koovee 12–6 (22.2.2018) at F-liiga,Kaikki movies at Radio N1ILO jälkipelit: Classic–Koovee 12–6 (22.2.2018)

692

Lisätyt 6 years ago

Samankaltaiset videot