Naisten Suomen Cupin puolivälierä (20.11.2019): Koovee–SB-Pro 3–7 (3–1, 0–1, 0–5)

Vaikka avauserän reilu 3–1-voitto ehkä hieman mairittelikin Kooveeta, joukkueella oli ensimmäisen vartin aikana kova voittamisen meininki. Hurjassa vireessä oleva Aino Lahti teki maaleista kaksi. Kakkoserässä ote siirtyi hiljakseen SB-Prolle, ja Meri-Helmi Häynälä (3+0) pääsi kaventamaan rangaistuslaukauksella. Päätöserän alkaessa pelin voittajaa ei vielä uskaltanut veikata, mutta SB-Pron rynnistys alkoi ylivoimamaalista ajassa 31.29. Viisi maalia vajaassa viidessä minuutissa tekivät Kooveesta selvää jälkeä. Ihan tarkalleen ei varmaan kukaan osaa ylivoimaista vitosta selittää, mutta paras veikkaus on onnistumisen hegemonia ja toisaalta kotijoukkueen lannistuminen.

Mestarisuosikki SB-Pron ja Kooveen tämän kauden aiemmat kohtaamiset ovat olleet tasaisia: 4–5 (ja) ja 7–8. Seuraavan kerran joukkueet ottavat toisistaan mittaa Nurmijärvellä 18. tammikuuta. Se on sitten vierasvoiton paikka! Näin on myös perjantaina, jolloin Koovee kohtaa Ideaparkin ilmaisottelussa nousukuntoisen Classicin.

Cupin puolivälierää ruotivat jälkipeleissä päävalmentaja Kari Lehtisalo ja kapteeni Henna Tapani. Sekin käy selväksi, että 3 x 15 minuutin peliaikakokeilu ei saa tamperelaisilta kannatusta. Lehtisaloa olisi harmittanut, jos tynkäpelejä ei oliisi pelattu kotikentällä. Tapanille peliaikakokeilu toi mieleen junnuajat.

————————————————————————————
KARIN KOLMONEN
1. Maalejakin tuottaneella ensimmäisen erän asenteella ja tekemisellä Koovee ei häviä millekään joukkueelle cupissa tai liigassa, mutta tekemisen tason pitäisi kestää koko peliaika.
2. Päät notkahtavat liikaa, kun vastustaja tulee takaa tasoihin ja ohikin. Tarvitaan luottoa omaan tekemiseen.
3. Peli ei kaatunut tuomareihin, mutta ei tuomarityöskentely tänään meitä juuri auttanutkaan.

KARIN 1 X 2 (1 = Koovee, X = tasan, 2 = SB-Pro)

source

Watch Naisten Suomen Cupin puolivälierä (20.11.2019): Koovee–SB-Pro 3–7 (3–1, 0–1, 0–5) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten Suomen Cupin puolivälierä (20.11.2019): Koovee–SB-Pro 3–7 (3–1, 0–1, 0–5)