Naisten salibandyliigan sijoitussarja B (23.2.2020): Classic–Koovee 2–6 (0–1, 1–1, 1–4)

Koovee lähti sijoitussarjaan viiden pisteen etumatkalla Classiciin nähden. Kun Koovee voitti lauantaina mallikkaasti myös TPS:n, varmisti vierasvoitto Classicista neljännen sijan ja kotiedun jo kahden ottelun jälkeen. Neljäs sija merkitsee myös sitä, ettei Koovee voi päätyä liigan kärkikolmikon puolivälierävastustajaksi.

Paikallispeli oli Kooveelta nousujohteinen. Classic ei tehnyt kovasta yrityksestä huolimatta maaleja avauserässä, ja vaikka Classic nousikin vielä tasatilanteeseen kolmannen erän alussa, pystyi Koovee kiristämään vauhtia ja nousemaan selvään voittoon.

Kooveen ja koko ottelun tehokkaimmat maalintekijät olivat jo lauantain TPS-ottelussa tehopisteitä hyvin keränneet Tuulia Aho (2+1) ja Johanna Homi (2+0). Saman kentällisen Mia Vallenius keräsi kolme syöttöpistettä. Ehdottomasti on mainittava vielä maalivahti Noora Laakso. Torjuntaprosentti ei ole kaikki kaikessa, mutta 88 prosenttia on kova luku, kun Classicin maalilla rangaistuslaukausta lukuun ottamatta pelannut Elsi Kangasharju joutui tyytymään 63:een.

Jälkipeleissä pelin paketoivat Aino Lahti (1+0) ja päävalmentaja Kari Lehtisalo. Seuraavaksi Koovee kohtaa sijoitussarjassa vielä TPS:n vieraissa (su 1.3. 17.00) ja Classicin kotona (su 8.3. 18.30). Puolivälierät käynnistyvät 14. maaliskuuta.

————————————————————————————
KARIN KOLMONEN
1. Asenne. Olimme läsnä ja halusimme voittaa pelin.
2. Nousujohteisuus. Ensimmäinen erä ei käynnistynyt halutulla tavalla, mutta paransimme koko ajan.
3. Pääsimme taas kerran viemään peliä kolmella kentällisellä. Lopussa kavensimme kokoonpanoa ja pistimme kaasua pohjaan. Kaveri jäi kyydistä siinä kohtaa.

KARIN 1 X 2 (1 = Classic, X = tasan, 2 = Koovee)

source

Watch Naisten salibandyliigan sijoitussarja B (23.2.2020): Classic–Koovee 2–6 (0–1, 1–1, 1–4) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan sijoitussarja B (23.2.2020): Classic–Koovee 2–6 (0–1, 1–1, 1–4)