Naisten salibandyliigan sijoitussarja B (22.2.2020): Koovee–TPS 8–5 (2–1, 3–3, 3–1)

Sijoitussarjan avausottelussa Ellinoora Huotarin (2+2), Johanna Homin (3+1) ja Tuulia Ahon (2+1) ketju löi tehokkuudellaan TPS:lle luun kurkkuun. Molemmilla joukkueilla oli ottelussa jaksonsa, ja vahvimmillaan turkulaiset olivat ottelun toisessa erässä. TPS nousi tasoihin, mutta ei missään kohtaa johtanut ottelua. Päätöserässä Koovee pelasi johtoasemassa fiksusti. Maalipaikoissaan kotijoukkue oli terävämpi.

Jälkipeleissä Lyylimaija Toivola ja valmentaja Katja Tyyskänen kehuvat taisteluilmettä ja Huotarin johtaman viisikon tehokkuutta. Sunnuntain paikallispelistä ennakoidaan tasaista vääntöä. Kuuntele kommentit!

————————————————————————————
KATJAN KOLMONEN
1. Ellinoora Huotarin viisikon ketjulle ropisi maaleja kivaan tahtiin.
2. Hyvä taisteluilme. Tilanteisiin mentiin hanakasti ja voitettiin palloja.
3. Tuomarien näkymättömyys. Hoitivat homman tyylikkäästi, jatkoon.

KATJAN 1 X 2 (1 = Koovee, X = tasan, 2 = TPS)

source

Watch Naisten salibandyliigan sijoitussarja B (22.2.2020): Koovee–TPS 8–5 (2–1, 3–3, 3–1) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan sijoitussarja B (22.2.2020): Koovee–TPS 8–5 (2–1, 3–3, 3–1)