Naisten salibandyliigan runkosarja (4.10.2019): Koovee–PSS 3–2 (2–1, 1–0, 0–1)

Kauden alun kovien kotipelien sarjassa kohtasivat kaksi mitaleille realistisesti mielivää joukkuetta. Historia Porvoota vastaan on täynnä todella tiukkoja vääntöjä – olivatko sitten odotukset liian korkealla tämän keskinäisen perinteen ja todella kovatempoisen SB-Pro-pelin jäljiltä, mutta olo oli ottelun jälkeen suorastaan hämmentynyt. Ei sillä, etteikö tässäkin olisi saanut jännittää pisteiden puolesta aivan viime sekunneille saakka, kun Koovee pelasi yhden maalin johtoasemassa pallon oman maalin eteen. Vastaavasti ottelun ensimmäisen kymmenen minuutin aikana Koovee olisi voinut tehdä maalin tai kaksi enemmänkin, kun PSS oli kentällä lähes näkymätön.

Toisaalta flunssan kaventama Kooveen kokoonpano tarvitsi juuri tällaisen pelin, jossa vähän vähemmän raivokaskin suoritus riittää kolmeen pisteeseen. Yllätys oli lähinnä se, että PSS tyytyi tahtiin.

Kooveen tehoista vastasivat etunenässä joukkueen parhaana palkittu Mia Vallenius (1+1) ja Senni Hietanen (1+1). Jälkipeleissä ottelua kommentoivat valmentaja Katja Tyyskänen ja ykkösketjun hyökkääjä Johanna Homi. Erätaukohaastatteluissa kentän laidalla olivat Veera Vilenius ja Henna Tapani.

————————————————————————————
KATJAN KOLMONEN
————————————————————————————
1. Kooveella oli niukasti pelaajia pelikunnossa, joten taktiikkana oli pelata siihen nähden järkevä peli.
2. Koovee pystyi alussa melkein dominoimaan peliä, kun taas viimeisellä kympillä joukkue hieman luopui pelaamisesta ja tyytyi katselemaan peliä. Johtoasemassa loppuun asti pelaamista pitäisi terävöittää.
3. Aika epätyypillinen PSS-peli. Ryminän ja tasaisen väännön sijaan peli oli ehkä vähän pehmeä.

————————————————————————————
KATJAN 1 X 2 (1 = Koovee, X = tasan, 2 = PSS)
————————————————————————————
puolustus- ja maalivahtipeli: 1
avauspeli: 2
hyökkäys: X
viimeistelyn tehokkuus: 1
fysiikka: X
henkien taisto: 1
kaksinkamppailut: X
pallonhallinta: X

————————————————————————————
KOOVEEN KÄRKI
————————————————————————————
Kultaa: Mia Vallenius
Hopeaa: Johanna Homi
Pronssia: Noora Laakso

————————————————————————————
OTTELUN TEHOKKAIMMAT
————————————————————————————
Mia Vallenius (Koovee) 1+1
Senni Hietanen (Koovee) 1+1

Toimittajana Kimmo Pitkänen

source

Watch Naisten salibandyliigan runkosarja (4.10.2019): Koovee–PSS 3–2 (2–1, 1–0, 0–1) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan runkosarja (4.10.2019): Koovee–PSS 3–2 (2–1, 1–0, 0–1)

776

Lisätyt 4 years ago

Samankaltaiset videot