Naisten salibandyliigan runkosarja (24.1.2020): Koovee–PSS 5–4 (0–2, 2–1, 3–1)

3–2 ja 5–4 -voitot Tampereella, 4–3 -jatkoaikatappio Porvoossa. Miten ikinä edelliset ottelut onkaan pelattu, marginaalit näiden ikuisten kilpakumppanien välillä ovat pienet. Tällä kertaa voitto ratkottiin viime kädessä rankkareilla, mutta jo minuutin ja kaksi minuuttia ennen ottelun loppusummeria. Rangaistuslaukauksissa sankareiksi nousi ensin Kooveen maalivahti Noora Laakso varmaotteisella torjunnallaan ja minuuttia myöhemmin Ellinoora Huotari ottelun voittomaalilla.

Toki ottelun sinettiä edelsivät läpiajoon karanneen vikkelän Veera Vileniuksen laukaus oikeaan yläkulmaan ja Aino Lahden napakka maali toisen erän alussa sekä kokeneiden Tuulia Ahon, Johanna Homin ja Mia Valleniuksen nousu parhaimmilleen päätöserässä. PSS:n ylivoimaisesti tehokkain peluri oli kolme maalia neljästä viimeistellyt Sanni Koli. Saldo on erityisen huomionarvoinen siksi, että Koli oli tositoimissa naisten liigassa viimeksi lokakuun lopussa.

Jälkipeleissä Ellinoora Huotari ja valmentaja Katja Tyyskänen pitävät molemmat ottelun ratkaisuna tahtoa ja henkistä kanttia. Kuuntele kommentit!

————————————————————————————
KATJAN KOLMONEN
1. Kooveen tahtopäivä: Uskoimme omaan tekemiseen, ja henkinen puoli ratkaisi pelin.
2. Pelin nousujohteisuus: Dieselillä lähdettiin, mutta nousukäyrä oli hieno suoritus.
3. Ennenaikainen rankkarikisa: Kisan voittivat Kooveen maalivahti Noora Laakso ja hyökkääjä Ellinoora Huotari.

KATJAN 1 X 2 (1 = Koovee, X = tasan, 2 = PSS)

source

Watch Naisten salibandyliigan runkosarja (24.1.2020): Koovee–PSS 5–4 (0–2, 2–1, 3–1) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan runkosarja (24.1.2020): Koovee–PSS 5–4 (0–2, 2–1, 3–1)