Naisten salibandyliigan runkosarja (22.11.2019): Classic–Koovee 6–5 (2–2, 2–1, 2–2)

Surffailua, tosi flegmaattista, ei oltu henkisesti paikalla, vastustaja halusi enemmän voittaa, kaikkia väsyttää… Jälkipeleissä päävalmentaja Kari Lehtisaloa ja hyökkääjä Camilla Granqvistia kuunnellessa huomaa, että kuukauden maaottelutauko tulee Kooveelle enemmän kuin tarpeeseen. Kauden kuudesta ensimmäisestä pelistä Koovee hävisi vain kahdesti SB-Prolle. Kuudesta viimeisimmästä tappioita on kertynyt neljä. Paikallisvastustaja Classic taas on voittanut kuusi viimeisintä otteluaan. Kuukauden aikalisän aikana kuviot ja toivottavasti vahvuudesta puuttuvat pelaajatkin hoidetaan kuntoon.

Ostoskeskuksessa pelatussa paikallisväännössä Classicin terävät vastahyökkäykset ja vielä terävämmät laukaukset vetivät pidemmän korren, vaikka Koovee pystyi pyörittämään peliä ja rakentamaan riittävän määrän maalipaikkojakin. Pitkään toipilaana olleen Alisa Pölläsen (2+1) valintaa maajoukkueeseen on jossakin määrin kummasteltu, mutta ainakin Kooveeta vastaan hän osoitti vaarallisuutensa nimenomaan vastustajan maalin lähestyessään. Kooveelaisista viime peleissä hurjaan lentoon päässyt Aino Lahti (2+0) jatkoi hyviä otteitaan myös paikallispelissä. Lahden lisäksi kahteen maaliin ylsi Jemina Ruostila (2+0).

Ylivoimapeliä oli tarjolla naisten otteluksi poikkeuksellisen paljon. Kooveen kolme ja Classicin kaksi ylivoimaa eivät kuitenkaan tuottaneet yhtä ainutta maalia. Koovee hoiti alivoimat totutun hyvin, mutta ylivoimaan olisi kaivattu lisää juonikkuutta.

Kooveen pelin parasta antia oli kolmas erä, jolloin Koovee nousi viimeisellä kympillä tasoihin kahden maalin tappioasemasta. Minuutti ja kaksi sekuntia ennen loppusummeria Pöllänen ratkaisi pelin vahvalla yksilösuorituksella, ei syöttäjää.

————————————————————————————
KARIN KOLMONEN
————————————————————————————
1. Koovee ei päässyt pallollisessa pelissään pyörittämään peliä kentän viimeiselle neljännekselle, vaan pyöritti peliä alakolmiossa puolen kentän kohdalla.
2. Maalipaikkoihin päästessään kooveelaiset laukoivat pitkin seiniä.
3. Tahtotaso ratkaisi.

————————————————————————————
KARIN 1 X 2 (1 = Classic, X = tasan, 2 = Koovee)
————————————————————————————
puolustus- ja maalivahtipeli: X
avauspeli: X
hyökkäys: 1
viimeistelyn tehokkuus: 1
fysiikka: 2
henkien taisto: 1
kaksinkamppailut: X
pallonhallinta: X

————————————————————————————
KOOVEEN KÄRKI
————————————————————————————
Kultaa: Aino Lahti
Hopeaa: Jemina Ruostila
Pronssia: Johanna Homi

————————————————————————————
OTTELUN TEHOKKAIMMAT
————————————————————————————
Alisa Pöllänen (Classic) 2+1
Aino Lahti (Koovee) 2+0
Jemina Ruostila (Koovee) 2+0
Anu Selinummi (Classic) 2+0
Johanna Homi (Koovee) 1+1

Toimittajana Kimmo Pitkänen

source

Watch Naisten salibandyliigan runkosarja (22.11.2019): Classic–Koovee 6–5 (2–2, 2–1, 2–2) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan runkosarja (22.11.2019): Classic–Koovee 6–5 (2–2, 2–1, 2–2)

455

Lisätyt 2 years ago

Samankaltaiset videot