Naisten salibandyliigan runkosarja (20.12.2019): Koovee–EräViikingit 2–5 (0–2, 2–2, 0–1)

Ottelun alussa kentällä jöötä piti vielä Koovee. Katsomossa tuntui siltä, että tamperelaisethan tämän vievät, ehdottomasti. Mutta niin vaan EräViikingit hyödynsi kahdesti maalipaikkansa ja kotijoukkue jäi nuolemaan näppejään. Jatkossakaan ei tahtonut upota sitten millään, vaikka paikkoja kyllä pystyttiin luomaan. Toisessa erässä Kooveen Senni Hietanen ja Tuulia Aho onnistuivat maalinteossa, mutta siitäkään erästä ei voittoa herunut. Päätöserässä Koovee laukoi kerran tolppaan ja EräViikingit lopulta tyhjään maaliin. Vieraat olivat terävämpiä kaksinkamppailutilanteissa sekä laukauksissaan avopaikoista. Vastaavasti oma maalinedusta sumputettiin hyvin.

Ilahduttavaa oli peräti neljän Kooveen pelaajan paluu kentille. Vielä oli ehkä hieman tottumattomuutta havaittavissa, mutta kun vielä lepuutetaan joulun ja uudenvuoden päivät, alkaa Kooveen tuskailu kokoonpanon niukkuuden kanssa olla ohi.

Joulunaluspeli oli Kooveen 90-vuotisjuhlaottelu. Ottelutapahtuma alkoi vaikuttavalla minuutin hiljaisella hetkellä edellisenä yönä menehtyneen SSBL:n kunniapuheenjohtajan Matti Ahteen muistoksi. Siitä harvinainen hiljainen hetki, että se todella kesti minuutin. Iloisiin juhlallisuuksiin kuuluivat molempien joukkueiden MM-mitalistien sekä Kooveen rajapyykkejä saavuttaneiden pelaajien palkitsemiset.

Jälkipeleissä ottelua puivat kapteeni Henna Tapani ja valmentaja Katja Tyyskänen.

————————————————————————————
KATJAN KOLMONEN
1. Salibandy on maalintekopeli.
2. EräViikingit oli vahvemi 1-vastaan-1-tilanteissa.
3. Molemmat maalivahdit olivat vedossa, toinen oli inasen parempi kuin toinen.

KATJAN 1 X 2 (1 = Koovee, X = tasan, 2 = EräViikingit)

source

Watch Naisten salibandyliigan runkosarja (20.12.2019): Koovee–EräViikingit 2–5 (0–2, 2–2, 0–1) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan runkosarja (20.12.2019): Koovee–EräViikingit 2–5 (0–2, 2–2, 0–1)