Naisten salibandyliigan runkosarja (16.2.2020): Koovee–TPS 5–3 (1–1, 2–2, 2–0)

Kotiottelu TPS:ää vastaan oli odotetusti perjantain vieraspelin vastakohta: vauhdikas, suoraviivainen ja terävyyteen pakottava. Ja kun Lahdessa laukaukset viuhuivat ohi kohteen, niin nyt Kooveella oli jyvä kohdillaan. Onnistumisia maalipaikoissa jaettiin tasaisesti kaikille kolmelle viisikolle.

Sekä Kooveella että TPS:llä oli ottelussa omat jaksonsa, mutta Koovee hyödynsi paikkansa tehokkaammin. TPS:n peittopeli onnistui hyvin, mutta maalivahdeista Kooveen Noora Laakso pidemmän korren prosentein 87–74. Varsinkin kolmannessa erässä Laakson torjunnat pitivät Kooveen kuskin paikalla.

TPS:n avauserän maali kuohutti sekä kentällä että katsomossa. Maali ei lopulta ratkaissut ottelua eikä maalin hyväksyminenkään ollut tuomiona vääryys, mutta tuon maalin hyväksymisessä videotaululla näytti olevan keskeinen merkitys. Tuomarikaksikko hylkäsi ensin maalin selvin elein. TPS protestoi tiukasti, ja katsottuaan hidastuksen videotaululta tuomarit hyväksyivät maalin. Muissa halleissa hidastuksia ei ole käytettävissä eivätkä Naisten salibandyliigan säännöt tunne videotarkistuksen mahdollisuutta. Tuomarien välisestä radioliikenteestä meillä ei ole tietoa, mutta usein asiat ovat niin kuin ne näyttävät olevan – videotaulu ei ole tuomareita, vaan yleisöä varten.

Koovee sijoittui runkosarjassa neljänneksi. Kolmostilan EräViikingit jäi kolmen ja vitostilan Classic viiden pisteen päähän. Ensi viikonloppuna alkavissa sijoitussarjoissa ratkotaan lopulliset sijoitukset, joilla on suuri merkitys sekä kotiedun (sijat 1-4) että puolivälieräparien muodostumisen kannalta. Koovee (4.) pelaa kaksinkertaisen sarjan Classicia (5.) ja TPS:ää (6.) vastaan. Runkosarjan pisteet jäävät voimaan sijoitussarjaan, joten Koovee on hyvissä asemissa nelostilan suhteen.

Jälkipeleissä maalivahti Noora Laakso ja fysiikkavalmentaja Jari Halonen käyvät läpi onnistumiset, kehityskohteet ja videotarkistuksen. Kuuntele kommentit!

————————————————————————————
JARIN KOLMONEN
————————————————————————————
1. Kooveen vahvuuksia olivat pallonhallinta,
2. kamppailupelaaminen ja
3. maltti.

————————————————————————————
JARIN 1 X 2 (1 = Koovee, X = tasan, 2 = TPS)
————————————————————————————
puolustus- ja maalivahtipeli: 1
avauspeli: 1
hyökkäys: 1
viimeistelyn tehokkuus: X
fysiikka: 1
henkien taisto: 1
kaksinkamppailut: X
pallonhallinta: 1

————————————————————————————
KOOVEEN KÄRKI
————————————————————————————
Kultaa: Mia Vallenius
Hopeaa: Noora Laakso
Pronssia: Hanna Kiljunen

————————————————————————————
OTTELUN TEHOKKAIMMAT
————————————————————————————
Senni Hietanen (Koovee) 1+1
Milla Nordlund (TPS) 1+1
Ira Töyrylä (Koovee) 1+1
Veera Vilenius (Koovee) 0+2

Toimittajana Kimmo Pitkänen

source

Watch Naisten salibandyliigan runkosarja (16.2.2020): Koovee–TPS 5–3 (1–1, 2–2, 2–0) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan runkosarja (16.2.2020): Koovee–TPS 5–3 (1–1, 2–2, 2–0)

803

Lisätyt 4 years ago

Samankaltaiset videot