Naisten salibandyliigan 5. puolivälierä (31.3.2019): Koovee–EräViikingit 4–2 (2–0, 0–2, 2

Koovee eteni ensimmäistä kertaa seurahistoriassa Naisten salibandyliigan välieriin ja sen myötä mitalipeleihin kaatamalla EräViikingit myös kolmannessa ottelusarjan kotipelissä. Pudotuspeleihin Koovee on yltänyt seitsemän kertaa sitten paluun ylimmälle sarjatasolle 11 vuotta sitten.

Päätöserän sankareiksi nousivat viimeisellä minuutilla kahdesti osunut Johanna Homi sekä huikeita pelastuksia esittänyt maalivahti Noora Laakso. Avauserän maalit syntyivät Tuulia Ahon ja Milla Vähälän lavasta. EräViikingit oli vahvimmillaan toisessa erässä, jolloin joukkue nousi tasoihin Daniela Markelinin ja Elina Vanhasen maaleilla.

Kooveen lähtökohdat otteluun eivät olleet parhaat mahdolliset, sillä 14 pelikuntoisen kenttäpelaajan joukkueelle ottelusarja oli raskas. Kenties se oli juuri kotiyleisön vahva tuki, joka piti ratkaisevassa tulos tai ulos -pelissä pahimman väsymyksen loitolla. Päävalmentaja Kari Lehtisalo ja kapteeni Henna Tapani pitävät ratkaisevana tekijänä joukkueen tahtoa ja yhteishenkeä.

Seuraava kaadettava joukkue on PSS, jonka Koovee voitti syksyllä kotikentällä 5–2, mutta toisella kierroksella tuli takkiin Porvoossa 5–1. Välieräsarjan ensimmäinen runkopäivä on lauantai 6. huhtikuuta, ja kotiareenalla Koovee nähtäneen seuraavan kerran sunnuntaina.

Katsojan Bellat (Kooveen parhaat yleisön mielestä)
————————————————————————-
1. erä: Tuulia Aho
2. erä: Ellinoora Huotari
3. erä: Noora Laakso

Karin tähdet
————————————————————————-
kultaa: Johanna Homi, Koovee
hopeaa: Noora Laakso, Koovee
pronssia: Milla Vähälä, Koovee

Karin 1 X 2 (1 = Koovee, X = tasan, 2 = EräViikingit)
————————————————————————-
puolustus ja maalivahtipeli: 1
hyökkäys: 1
viimeistelyn tehokkuus: 1
fysiikka: 1
henkien taisto: 1
kaksinkamppailut: 1
pallonhallinta: 1
yritteliäisyys: 1

Toimittajana Kimmo Pitkänen

source

Watch Naisten salibandyliigan 5. puolivälierä (31.3.2019): Koovee–EräViikingit 4–2 (2–0, 0–2, 2 at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan 5. puolivälierä (31.3.2019): Koovee–EräViikingit 4–2 (2–0, 0–2, 2

634

Lisätyt 2 years ago

Samankaltaiset videot