Naisten salibandyliigan 3. välierä (10.4.2019): PSS–Koovee 5–4 ja (0–1, 1–0, 3–3, 1–0)

PSS:n kotietu piti kolmannessa välierässä, mutta ratkaisu syntyi tälläkin kertaa vasta jatkoajalla. Kahden ensimmäisen erän ainokaiset maalit teki aina se joukkue, joka siinä erässä muuten oli lievästi alakynnessä. Maalinteko keskittyi päätöserään, ja oikeaan alakulmaan uponneen jatkoaikamaalin tekemiseen PSS tarvitsi vain 24 sekuntia. Minuuttia ennen varsinaisen pelin loppua Kooveella oli parikin unelmapaikkaa ottelun ratkaisemiseen.

Jälkipeleissä päävalmentaja Kari Lehtisalo harmitteli tappion lisäksi tilannetta, jossa vastustajan korkealle heilahtanut maila halkaisi toisen erän lopussa Koovee-pelurin huulen. Vitosen paikka, Lehtisalo jyrähtää. Kapteeni Henna Tapani lupasi viikonloppuun mennessä muutoksen otteluihin valmistautumiseen. Kaikki ei ollut sillä sektorilla kohdillaan, mutta lupaavaa on, että tämäkin peliesitys riitti silti jatkoajalle saakka.

Ottelusarja on katkolla PSS:lle neljännessä ottelussa, joka pelataan poikkeuksellisesti Kaukajärven Spiral-hallissa lauantaina 13.4. kello 17. Mutta vaikka Koovee pelaa ottelussa selkä seinää vasten, on sillä ottelussa finaalisuosikkia vastaan vain voitettavaa.

Karin 1 X 2 (1 = PSS, X = tasan, 2 = Koovee)

source

Watch Naisten salibandyliigan 3. välierä (10.4.2019): PSS–Koovee 5–4 ja (0–1, 1–0, 3–3, 1–0) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan 3. välierä (10.4.2019): PSS–Koovee 5–4 ja (0–1, 1–0, 3–3, 1–0)