Naisten salibandyliigan 2. puolivälierä (24.3.2019): EräViikingit–Koovee 4–3 ja (1–1, 2–1

Kooveen ja EräViikinkien tasavahva vääntäminen jatkui myös toisessa puolivälieräottelussa. Molemmilla joukkueilla oli ottelussa vahvat jaksonsa, mutta toisessa erässä EräViikingit oli karannut kahden maalin karkumatkalle. Koovee tasoitti puntit 3–3:een, mutta EräViikingit tarvitsi voittoon vain muutaman sekunnin verran jatkoerää: aloitusvoitto eteenpäin kohti Kooveen maalia, yllätysratkaisun turvin kiinni palloon ja veto maaliin.

Tuulia Aho (2+1) oli mukana kaikissa Kooveen maaleissa. Ottelua ruotivat päävalmentaja Kari Lehtisalo ja kapteeni Henna Tapani.

Välieriin selviytyy kolmella voitolla. Ottelusarja jatkuu keskiviikkona Linnainmaalla ja Ruutu+:ssa kello 18.30.

Karin 1 X 2 (1 = EräViikingit, X = tasan, 2 = Koovee)

source

Watch Naisten salibandyliigan 2. puolivälierä (24.3.2019): EräViikingit–Koovee 4–3 ja (1–1, 2–1 at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan 2. puolivälierä (24.3.2019): EräViikingit–Koovee 4–3 ja (1–1, 2–1