Naisten salibandyliigan 1. välierä (6.4.2019): PSS–Koovee 4–3 ja (1–0, 1–1, 1–2, 1–0),

Kooveen naisten historian ensimmäinen välieräsarja alkoi odotetun tiukalla väännöllä PSS:ää vastaan. PSS oli karkaamassa voittoon pienten marginaalien pelissä jo varsinaisella peliajalla, kun viiden minuutin rangaistus väkivaltaisuudesta tarjosi Kooveelle mahdollisuuden osoittaa osaamisensa ylivoimalla. Ylivoima tuotti ensin kavennuksen reilun kahden minuutin yrittämisen jälkeen ja tasoituksen juuri ennen rangaistuksen päättymistä. Erääkään ei ollut jäljellä siinä kohtaa kuin parisen minuuttia, joten ottelussa päädyttiin jatkoajalle. PSS:n Marianne Väliaho pääsi ratkaisemaan voiton ajassa 63.49.

Tiukkaa vierasottelua kommentoivat jälkipeleissä päävalmentaja Kari Lehtisalo ja hyökkääjä Johanna Homi.

Finaaliin selviytyy kolmella voitolla. Ottelusarja jatkuu sunnuntaina 7.4. Linnainmaalla ja Ruutu+:ssa kello 18.30.

Karin 1 X 2 (1 = PSS, X = tasan, 2 = Koovee)

source

Watch Naisten salibandyliigan 1. välierä (6.4.2019): PSS–Koovee 4–3 ja (1–0, 1–1, 1–2, 1–0), at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan 1. välierä (6.4.2019): PSS–Koovee 4–3 ja (1–0, 1–1, 1–2, 1–0),