Naisten Salibandyliiga: TPS – M-Team LEAF Areenalla la 12.3. klo 16.00

Naisten Salibandyliigan runkosarja saadaan päätöksen kokonaisuudessaan lauantaina 12.3. Sarjataulukossa kuudentena oleva TPS päättää runkosarjataipaleensa kahdeksantena olevaa helsinkiläistä M-Teamiä vastaan. Ottelu alkaa LEAF Areenalla klo 16.00.

Molemmilla joukkueilla on saumaa kiivetä vielä pykälä ylöspäin taulukossa, mutta ne sijoitukset eivät ole kummallakaan joukkueella pelkästään enää omissa käsissä. TPS on vain pisteen päässä viidentenä olevasta Koovee:sta ja myös M-Team puhaltelee vain pisteen päässä seitsemäntenä olevasta Tapanilan Erästä. Joka tapauksessa molemmilla joukkuille ovat edessään vielä jännittävät ja kiihkeät playoffs-pelit.

Playoffseissa runkosarjan voittaja valitsee vastustajansa puolivälieriin 5.-8. sijoittuneista joukkueista. Tämän jälkeen runkosarjan kakkonen valitsee jäljelle jääneistä kolmesta joukkueesta ja viimeisenä kolmas valitsee kahdesta valitsematta jääneestä vastustajansa. Runkosarjan neljäs kohtaa kolmen edelliseltä valitsematta jääneen.

TPS voitti kauden ensimmäisen yhteenoton Helsingin Ruskeasuon hallissa M-Teamia vastaan marraskuun lopussa lukemin 2-5. Suomen alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen runkohyökkääjä Jenna Saario takoi silloin hattutempun M-Teamin verkkoon. TPS:n tehopelaaja on iskenyt muutenkin ennen runkosarjan päätöstä hurjat tehot 20:ssä pelaamassaan ottelussa; 57 (36+21) pinnaa ei jätä ketään kylmäksi. TPS TV tapasi Saarion, kun hän oli ohjaamassa nuoria tulevia TPS-pelaajia lajin vauhdikkaaseen ja kiehtovaan maailmaan.

Jenna Saario ja TPS:n liigajoukkue toivottavat kaikki salibandyn ystävät lauantaina LEAF Areenan lehtereille!

Irtolippujen hinnat ennen ottelua LEAF Areenan lipunmyynnistä:
Aikuiset: 7 €
Aikuiset S-Etukortilla: 5 €
Alle 15-vuotiaat lapset: 3 €

Lipunmyynti avataan noin tuntia ennen ottelun alkua, eli klo 16.30.

LEAF Areenalla yleisöä palvelee kahvila. LEAF Areenan paikoitustila on maksuton.

source

Watch Naisten Salibandyliiga: TPS – M-Team LEAF Areenalla la 12.3. klo 16.00 at F-liiga,Kaikki movies at Naisten Salibandyliiga: TPS – M-Team LEAF Areenalla la 12.3. klo 16.00

488

Lisätyt 5 years ago
Kommentoi

Kategoriat ja avainsanat

F-liiga Kaikki

Samankaltaiset videot