MY DAY: Äiti johtaa seuraa, isä valmentaa ja pojat pelaa – salibandyarkea Seppäsen perheessä

Seuratoimijoiden arkea esittelevän MY DAY -videosarjan neljännessä osassa hypätään Seppäsen perheen matkaan Kokkolassa.

Perheen äiti, Minna Seppänen, toimii salibandyn erikoisseura Kokkolan Nibacoksen puheenjohtajana. Perheen isä toimii seurassa valmentajana, neljä poikaa pelaa ja viidennestäkin taidetaan kovaa vauhtia leipoa Nibacos-peluria. Perheen arki on siis hektistä ja salibandyn rytmittämää.

MY DAY -videolla seurataan Minna Seppäsen vinkkelistä salibandyperheen ja noin 600 jäsentä kattavan seuran toimintaa. Esittelyssä ovat mm. Kokkolan erinomaiset salibandyolosuhteet sekä hedelmällinen seurayhteistyö alueen seurojen kesken.

– Seuratyössä on parasta se, että meillä on valtava tekemisen meininki. Me halutaan mennä eteenpäin, ehkä viime aikoina vähän liiankin kovaa olemme kasvaneet. Välillä on toki päiviä, jolloin ajattelee, ettei tässä ole mitään järkeä minkä ajan tähän käyttää, mutta silti aina kun tulee niitä onnistumisia, niin tule hyvä fiilis, Minna Seppänen tiivistää videolla.

source

Watch MY DAY: Äiti johtaa seuraa, isä valmentaa ja pojat pelaa – salibandyarkea Seppäsen perheessä at Kaikki movies at MY DAY: Äiti johtaa seuraa, isä valmentaa ja pojat pelaa – salibandyarkea Seppäsen perheessä

43

Lisätyt 2 weeks ago

Samankaltaiset videot