Mitä mustavalkoinen sydän merkitsee? Liigakiertue vieraili TPS:n luona Turussa

Salibandyliiton liigakiertue vieraili TPS:n luona Turussa, Kupittaan palloiluhallilla. TPS kohtasi Classicin niin naisten liigapelissä, All Stars -kokoonpanolla kuin miehissäkin.

Haastattelussa olivat seuran varapuheenjohtaja Kalle Hirvisuo ja myyntipäällikkö Ilmari Helin. Viola Värränkivi ja Elisa Hilden kertovat ajatuksiaan mustavalkoisesta sydämestä ja naissalibandysta. Liigapelurit Laura Rantanen ja Jenna Saario miettivät seuran merkitystä ja naissalibandyn asemaa. Fysiikkavalmentaja Tiina Laitala-Leinonen avaa ajatuksiaan salibandysta lajina, toimista, joita he toteuttavat seurassa ja esittelee miesten edustusjoukkueen pukukoppitilat. Pikkutepsiläiset Patric ja Julius kertovat mm. lempipelaajansa ja liigapelurit Olli Laine ja Miko Kailiala paljastavat mm. millaisia he ovat salibandykenttien ulkopuolella.

TPS Youtubessa: https://www.youtube.com/user/TPSSalibandy
TPS:n seurasivut: https://www.tpssalibandy.fi
Lisää salibandysta: https://salibandy.fi

source

Watch Mitä mustavalkoinen sydän merkitsee? Liigakiertue vieraili TPS:n luona Turussa at Kaikki movies at Mitä mustavalkoinen sydän merkitsee? Liigakiertue vieraili TPS:n luona Turussa

955

Lisätyt 4 years ago

Samankaltaiset videot