“Kolme maalia taisin tehdä” – Miisa “Hattutemppu” Turunen urakoi 3+2 tehot MM-pronssipelissä

Suomi päätti U19-naisten MM-turnauksen Katowicessa mitalistina, kun keskinäisen kohtaamisen alkusarjassa shokkilukemin 9-2 vienyt Sveitsi taipui nyt 8-3. Suomi on ollut mitalilla lajin kaikissa kaikkien ikäluokkien MM-kisoissa.

Tänäänkin Suomi karkasi Sveitsiä vastaan kahden maalin johtoon, kun Alma Laitila ja Miisa Turunen osuivat, mutta nyt ote ei lipsunut. Pipsa Ekon osuman jälkeen Sveitsi kavensi kertaalleen, mutta Miisa Turunen palautti eron kohta taas ennalleen.

Kolmatta erää ehdittiin edetä vain seitsemän sekuntia, kun Pipsa Eko painoi oman laukauksensa paluupallosta lukemiksi 5-1 ja Alma Laitila erän puolivälissä ylivoimalla 6-1. Maalivahtiaan saman tien penkille vetää alkanut Sveitsi onnistui kaventamaan kahdesti kuudella viittä vastaan muttei saanut Suomen peliä raiteiltaan. Suvi Hämäläinen nappasi vielä pallonriiston jälkeen yhden tyhjiin ja Miisa Turunen viimeisellä minuutilla vielä hattutempun täyteen. Turusen pronssiottelun tehot 3+2 tekivät Suomen päivän parhaan pelaajan valinnasta helpon.

Kisoihin hallitsevana maailmanmestarina lähtenyt Suomi on kerännyt ikäluokan kymmenestä MM-turnauksesta yhteensä kaksi kultaa, kuusi hopeaa ja kaksi pronssia.

source

Watch “Kolme maalia taisin tehdä” – Miisa “Hattutemppu” Turunen urakoi 3+2 tehot MM-pronssipelissä at Kaikki movies at “Kolme maalia taisin tehdä” – Miisa “Hattutemppu” Turunen urakoi 3+2 tehot MM-pronssipelissä