Karhut – LNM | Hurja nousu Porissa kuuden maalin takaa | Niittareiden maalit

HERRANJUMALA MIKÄ NOUSU!! ❤️🔥

Karmea ottelun alku ja kolmanteen erään lähdettiin tilanteesta 6-0 Karhujen eduksi. Mysteeriksi jää mitä Niko Kvist kopissa sanoi erätauolla, mutta lopulta Niittarit tulee kolmannen erän aikana tasoihin ja jatkoaikavoittoon! 😍💪

Aivan uskomaton trilleri viime hetkille asti. Sankarin viitan kantamisesta tulee kolmen miehen kiista, sillä Olli Lukkari iski upeita maaleja, Mika Hirsikorpi tehot 1+3 ja Matti Heikkinen astui viime minuuteilla esille huikealla syötöllä 6-5 kavennukseen ja tasoittamalla ottelun ajassa 59:51. 👑

source

Watch Karhut – LNM | Hurja nousu Porissa kuuden maalin takaa | Niittareiden maalit at Kaikki,Miesten Divari movies at Karhut – LNM | Hurja nousu Porissa kuuden maalin takaa | Niittareiden maalit