Naisten salibandyliigan runkosarja (14.11.2019): Koovee–Pelicans SB 7–4 (4–1, 1–3, 2–0)

Ei Kooveen paremmuudesta Pelicansia vastaan missään kohtaa epäselvyyttä jäänyt. Ei hiipinyt jännitys puseroon siinäkään kohtaa, kun Pelicans nousi toisen erän alkupuolen spurtilla jopa tasoihin. Toinen erä olikin Kooveelta selvästi heikoin esitys – ja Pelicansilta vahvin.

Aivan kuten vierasottelussa Lahdessa, myös Linnainmaalla vastustaja käytti maalipaikkansa hurjalla prosentilla. Ja jotakin erityistä jommassakummassa tai kummassakin joukkueessa on keskinäisissä kohtaamisissa tapahtunut, sillä liigan A-lohkon huonoin maalintekijä on tehnyt 28 maalistaan peräti yhdeksän juuri Kooveeta vastaan.

Voitollaan Koovee palasi liigan kakkospaikalle, joskin pisteen päässä vaanivalla PSS:llä on pelattuna yksi ottelu vähemmän. Tuulia Aho teki ottelussa sadannen tehopisteensä liigassa ja valloitti kolmella pisteellä sarjan pistepörssin kärkipaikan. Aino Lahti teki tehot 2+2. Lahden kaikki yhdeksän tehopistettä ovat syntyneet viidessä viime ottelussa, joten peluri on hyvässä nousussa.

————————————————————————————
KATJAN KOLMONEN
1. Koovee pyrki kiinnittämään huomiota pallollisena joukkueena vaihtamiseen, ja siinä onnistuttiin hyvin.
2. Pelissä tarjoutui aikamoinen määrä maalipaikkoja, eikä maalintekotreeni mennyt seitsemällä maalilla aivan putkeen.
3. Aino Lahti on liekeissä. Tässäkin ottelussa 2+2 ja todella hyvää tekemistä.

KATJAN 1 X 2 (1 = Koovee, X = tasan, 2 = Pelicans SB)

source

Watch Naisten salibandyliigan runkosarja (14.11.2019): Koovee–Pelicans SB 7–4 (4–1, 1–3, 2–0) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan runkosarja (14.11.2019): Koovee–Pelicans SB 7–4 (4–1, 1–3, 2–0)