Naisten salibandyliigan sijoitussarja (16.3.2019): TPS–Koovee 5–9 (0–3, 3–5, 2–1)

Viimeisessä sijoitussarja B:n ottelussaan Koovee teki nelostilan saavuttamiseksi sen, mikä omissa käsissä oli. Ottelu oli ohi käytännössä kahdessa erässä. Pelissä nähtiin myös yksi onnistunut rangaistuslaukaus kummallekin joukkueelle sekä alivoima- ja ylivoimamaalit TPS:n viiden minuutin rangaistuksen aikana. Jälkipeleissä voittoa kommentoivat kolme maalia tehnyt Roosa Salmela ja päävalmentaja Kari Lehtisalo.

Sijoitussarja B:ssä liigassa sijoille 4–6 sijoittuneet joukkueet EräViikingit, Koovee ja TPS ratkovat paremmuusjärjestyksen pelaamalla keskenään kaksinkertaisen sarjan. Neljänneksi sijoittunut saa puolivälieriin kotiedun. Kooveen nelostila edellyttää TPS:n voittoa sunnuntaina varsinaisella peliajalla. Sijoitussarja A:n joukkueet (sijat 1–3) pääsevät paremmuusjärjestyksessä valitsemaan puolivälierävastustajansa sijoille 5–8 sijoittuneista joukkueista.

Karin 1 X 2 (1 = TPS, X = tasan, 2 = Koovee)

source

Watch Naisten salibandyliigan sijoitussarja (16.3.2019): TPS–Koovee 5–9 (0–3, 3–5, 2–1) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan sijoitussarja (16.3.2019): TPS–Koovee 5–9 (0–3, 3–5, 2–1)