Naisten salibandyliigan runkosarja (29.9.2019): Koovee–SB-Pro 4–5 ja (1–1, 1–2, 2–1, 0–1

Kauden toisessa ottelussa mestarisuosikki SB-Pro kukisti Kooveen vasta 25 sekuntia ennen jatkoajan päättymistä. Äärimmäisen vauhdikkaassa pelissä Kooveen trendi oli vahvasti nousujohteinen. Avauserän osalta numerot imartelevat kotijoukkuetta, mutta varsinkin kolmannessa erässä ja jatkoajalla Kooveen hyökkäyspeli toimi mallikkaasti.

Pelaajista esiin nousivat Kooveen kenttäpelaajista Mia Vallenius ja Senni Hietanen sekä vastustajan riveistä kolme maalia tehtaillut kaksikko Jaana Lirkki ja Karoliina Kujala. Jatkoaikamaalin niittasi Meri-Helmi Höynälä. Maalivahtien kaksintaistelussa Kooveen Noora Laakso oli SB-Pron Tiltu Siltasta vakuuttavampi.

Jälkipeleissä ottelua kommentoivat valmentaja Katja Tyyskänen ja maalivahti Noora Laakso. Erätaukohaastatteluissa kentän laidalla kuultiin isot minuutit pelannutta Mia Valleniusta ja Johanna Homia.

————————————————————————————
KATJAN KOLMONEN
1. Hyvätasoinen peli molemmilta heti näin alkusyksyyn. Hävisimme ehkä enemmän kaksinkamppailuja, kun kaveri aloitti terävämmin ja meillä kesti päästä mukaan vauhtiin. Luovuimme ehkä pallostakin vähän helpolla.
2. Molempien pelinopeus oli hyvällä tasolla, mutta SB-Pro oli huolellisempi syöttöpelissään.
3. Tässä on vähän sellaista pleijarimeininkiä, kun pääsemme jo vajaan kahden viikon päästä haastamaan SB-Pron uudelleen.

KATJAN 1 X 2 (1 = Koovee, X = tasan, 2 = SB-Pro)

source

Watch Naisten salibandyliigan runkosarja (29.9.2019): Koovee–SB-Pro 4–5 ja (1–1, 1–2, 2–1, 0–1 at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan runkosarja (29.9.2019): Koovee–SB-Pro 4–5 ja (1–1, 1–2, 2–1, 0–1