Naisten salibandyliigan runkosarja (27.10.2019): Koovee–SSRA 7–4 (0–1, 3–0, 4–3)

Linnainmaalla rymisteltiin odotetusti eli oikein kunnolla, kun Koovee nappasi täydet pisteet Rankoilta Ankoilta. Maalit olivat pitkään kortilla, sillä SSRA:n avausmaali nähtiin ajassa 15.38 ja Kooveen tasoitus kymmenen minuuttia myöhemmin. Erityisen ilahduttavaa oli ratkaisijan roolin osuminen kolmoskentälle, joka teki Kooveen ensimmäisen, toisen ja viidennen maalin. Kooveen tunnetusti kova ykkönen jauhoi loput osumat. Peli oli viihdyttävää ja monella eri tyylillä syntyneet maalit hienoja.

Jälkipeleissä valmentaja Katja Tyyskänen ja hyökkääjä Senni Hietanen pistävät pelin pakettiin. Ensimmäisen erän erätaukohaastattelussa kuultiin Hanna Kiljusen mietteet, ja toista erää kommentoi tuoreeltaan kauden avausmaalinsa tuplana tehnyt Aino Lahti.

————————————————————————————
KATJAN KOLMONEN
1. Kooveen paras taisteluilme tällä kaudella. Jaksoimme taistella joka tilanteessa.
2. Kolmoskentän onnistuminen lämmitti mieltä. Tärkeitä maaleja ja syöttöjä, ja pallollinen peli alkoi loksahdella yhteen todella mukavasti.
3. Erityisesti puolustuspään asenne oli kunnossa. Ryynättiin, kun tiedettiin, että tänään saadaan ryynätä ja vastustaja on vahva hyökkäyspään myllyissä.

KATJAN 1 X 2 (1 = Koovee, X = tasan, 2 = SSRA)

source

Watch Naisten salibandyliigan runkosarja (27.10.2019): Koovee–SSRA 7–4 (0–1, 3–0, 4–3) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan runkosarja (27.10.2019): Koovee–SSRA 7–4 (0–1, 3–0, 4–3)