Naisten salibandyliigan runkosarja (26.1.2020): EräViikingit–Koovee 4–6 (1–2, 3–2, 0–2)

Mosalla Helsingissä nähtiin kahden tasaisen joukkueen sähäkkä kamppailu: väkeviä vääntöjä, vastahyökkäyksiä ja katkottuja syöttöjä, mutta ei ainuttakaan rangaistusta. Molemmat joukkueet pelasivat hyvin, mutta Koovee laukoi tarkemmin: EräViikingit laukoi tilastojen mukaan 50 ja Koovee 34 kertaa. Räikeimmin ero näkyi kolmannessa erässä, kun laukaukset kirjattiin luvuin 20–9, mutta maalit silti 0–2. Maalivahdeista Kooveen Noora Laakso veti ottelussa selvästi pidemmän korren.

Ottelun kulusta nostan esiin viisi tapausta. Maura Paajanen teki ottelun avausmaalin toisella minuutilla, kun Kooveen Johanna Homi oli ensin laukonut ylärimaan toisessa päässä. Toisessa erässä Koovee maksoi potut pottuina niin ikään näyttävällä nopealla vastahyökkäyksellä. Kooveen neljäs maali syntyi puolestaan Milla Vähälän ja Aino Lahden näyttävien poikkisyöttöjen päätteeksi. Mutta kun Koovee oli jo selkeässä kolmen maalin johtoasemassa toisen erän lopussa, EräViikingit tasoitti pelin niittaamalla reilussa neljässä minuutissa kolme maalia. Kirsikkana kakussa mainittakoon Kooveen Senni Hietasen salamamaali liki 15 metristä. Kolmatta erää ehdittiin pelata vain viisi sekuntia, kun voittomaali oli tosiasia!

Kooveen voittoa voi luonnehtia työ- ja asennevoitoksi. Heikon kauden jälkeen saadut kaksi voittoa sarjan kärkijoukkueista tekevät varmasti mannaa itseluottamukselle matkalla kohti sijoitussarjaa ja pudotuspelejä. Joukkueen on myös helpompi hengittää, sillä voitto varmisti tärkeän sijoittumisen kuuden parhaan joukkoon.

Jälkipeleissä peliä käyvät läpi Emmiina Hapuoja ja päävalmentaja Kari Lehtisalo.

————————————————————————————
KARIN KOLMONEN
1. Positiivinen asenne kesti tiukankin paikan, kun EräViikingit nousi tasoihin toisen erän lopussa.
2. Taisteluasenne, isot peitot peittopelissä ja Noora Laakso viimeisenä lukkona maalilla.
3. Pystyimme pelaamaan 50 minuuttia tasaisesti kolmella kentällä. Se antaa pohjaa kevääseen.

KARIN 1 X 2 (1 = EräViikingit, X = tasan, 2 = Koovee)

source

Watch Naisten salibandyliigan runkosarja (26.1.2020): EräViikingit–Koovee 4–6 (1–2, 3–2, 0–2) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan runkosarja (26.1.2020): EräViikingit–Koovee 4–6 (1–2, 3–2, 0–2)