Naisten salibandyliigan runkosarja (25.10.2019): Koovee–TPS 7–5 (2–0, 3–1, 2–4)

Maalinteossa Koovee vei TPS:ää mielin määrin aina kolmanteen erään asti, vaikka TPS:llä ehdottomasti omat paikkansa olikin. Maaleja tehtailtiin iloisesti sekä tasakentällisin että ylivoimalla. Toisen erän lopussa TPS iski avausmaalinsa alivoimalla.

Päätöserässä Koovee oli juuri tehnyt 7–1-maalin, kun TPS sai ylivoiman, ylivoimamaalin ja Kooveen pelin sekaisin. TPS pääsi latomaan neljä maalia, joista kolme syntyi reilun kahden minuutin matkalla. Pelin sekavuudesta huolimatta kotijoukkueen marginaali riitti. Mitään hätää ei ollut, mutta kenttätapahtumista sitä ei voinut havaita.

Jälkipeleissä valmentaja Katja Tyyskänen ja hyökkääjä Jemina Ruostila puivat niin maalinteon vahvuutta kuin kolmannen erän hapuiluakin.

————————————————————————————
KATJAN KOLMONEN
1. Kooveen hyökkäyspeli on ruvennut rokkaamaan kivasti, myllytys tuottaa pitkäkestoisia jatkumoita.

2. Pyyhkeitä Koovee ansaitsee johtoasemassa pelaamisesta kolmannessa erässä. Reilussa kahdessa minuutissa kolme maalia. Entinen kooveelainen Diana Klavan pääsi tekemään kaksi maalia aika vapaasti.

3. Joskus peli on parempi kuin treeni maalineduspelaamisen harjoitteluun. Koovee sai TPS:ltä hyvän oppitunnin siitä, miten siellä pelataan ja miten siellä kuuluisi pelata. Jäimme kyllä jalkoihin.

KATJAN 1 X 2 (1 = Koovee, X = tasan, 2 = TPS)

source

Watch Naisten salibandyliigan runkosarja (25.10.2019): Koovee–TPS 7–5 (2–0, 3–1, 2–4) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan runkosarja (25.10.2019): Koovee–TPS 7–5 (2–0, 3–1, 2–4)