Naisten salibandyliigan runkosarja (2.11.2019): PSS–Koovee 4–3 ja (0–0, 2–1, 1–2, 1–0)

Harvassa ovat ne ottelut, joissa ero Kooveen ja PSS:n välillä on karannut yhtä maalia suuremmaksi. Koovee voitti ensimmäisen kohtaamisen kotikentällään, ja nyt oli PSS:n vuoro napata kotivoitto. Voitto tosin heltisi vasta jatkoajalla, joten pisteet pelistä jaettiin 2–1.

Molemmilla joukkueilla oli vahvat jaksonsa ottelun joka erässä, ja ison osan ajasta peli aaltoili päästä päähän. Ottelu oli kuitenkin sillä tavalla kaksijakoinen, että Kooveen Johanna Homin tekemä avausmaali syntyi vasta ajassa 25.44. Seuraavien kolmen minuutin aikana nähtiin myös tasoitus ja Kooveen johtomaali. Nopeat maalit saivat joukkueiden pelin avautumaan ja tiukan kontrollin höltymään.

Tilastojen perusteella PSS ansaitsi voittonsa. Kooveen Noora Laaksolle kirjattiin tuplasti torjuntoja vastustajan Arla Saloon verrattuna. Laakso torjui varmasti myös rangaistuslaukauksen, kun PSS:lle tarjoutui mahdollisuus ratkaista peli jo varsinaisella peliajalla.

Jälkipeleissä päävalmentaja Kari Lehtisalo näkee ottelun kulun hieman eri tavalla. Hän ei tunnista pelin muuttuneen toisen erän maaleista. Voiton ratkaisuksi hän mainitsee laukausten määrän. Tasoitusosumallaan Kooveen jatkoajalle vienyt Mia Vallenius kehuu vastustajan ykköskenttää vahvaksi. Kooveen pelaamisessa saa moitteita laukausten vähäisyyden ohella ottelun loppupuolen kaksinkamppailupelaaminen.

————————————————————————————
KARIN KOLMONEN
1. Yksi-vastaan-yksi-tilanteissa sai vääntää yllättävän paljon. Alkuun Koovee oli riittävän terävä, mutta pelin edetessä vastustaja napsi kamppailuja enemmän.
2. Pelin kannalta ratkaisevaa oli PSS:n maalivahtia kohti ammuttujen laukausten määrä.
3. Treeneissäkin pitäisi ymmärtää, että pelissä ei paikkoja paljon tule. Kun pelissä saa paikan, pallo pitäisi naulata sisään.

KARIN 1 X 2 (1 = PSS, X = tasan, 2 = Koovee)

source

Watch Naisten salibandyliigan runkosarja (2.11.2019): PSS–Koovee 4–3 ja (0–0, 2–1, 1–2, 1–0) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan runkosarja (2.11.2019): PSS–Koovee 4–3 ja (0–0, 2–1, 1–2, 1–0)