Naisten salibandyliigan runkosarja (14.2.2020): Pelicans SB–Koovee 3–7 (0–1, 2–1, 1–5)

Olipa taas outo ja tavallaan vaikeakin Pelicansin kohtaaminen. Avauserässä Koovee pyöritti palloa täysin suvereenisti, mutta teki pyörityksestään yhden ainoan maalin ja senkin vasta pari minuuttia ennen erätaukoa. Ehkä peli pyöri liiankin helposti, jolloin terävyys ja suoraviivaisuus jäivät uupumaan. Toisessa erässä Pelicans pystyi ottamaan ilon irti Kooveen tehottomuudesta ja kuittaamaan kerran ylivoimalla ja toistamiseen sähäkällä vastahyökkäyksellä. Kolmannessa erässä Pelicans kurkotti jopa johtoon, mutta Koovee ratkaisi kahden minuutin ja kolmen maalin spurtilla.

Kupletin juoni oli Lahdessa selvä. Koovee dominoi ja siirsi kärsivällisesti palloa pelaajalta toiselle, kun taas NLA:n jumbo Pelicans vastasi tilaisuuden tullen nopeilla ja terävillä hyökkäyksillä. Laukauksia kertyi Pelicansille 26 ja Kooveelle 87 kappaletta. Tamperelaisten vedoista runsas kolmannes suuntautui ohi maalin. Hieman tarkemmalla kalibroinnilla lukemat olisivat ehkä olleet aivan toisenlaiset. Ottelun tehokkain pelaaja oli Ellinoora Huotari (1+2) ja Kooveen parhaana palkittiin Mia Vallenius (2+0).

Jälkipeleissä peliä ruotivat Tuulia Aho ja valmentaja Katja Tyyskänen.

————————————————————————————
KATJAN KOLMONEN
1. Punnerrusvoitto Kooveelle. Vähän tahmeaa, mutta kolme pistettä.
2. Maalipaikkojen laatu jäi hieman kismittämään. Dominoimme pallollisesti, mutta paljon meni ohi ja peittoon.
3. Onnistuminen ylivoimalla lämmittää.

KATJAN 1 X 2 (1 = SB Pelicans, X = tasan, 2 = Koovee)

source

Watch Naisten salibandyliigan runkosarja (14.2.2020): Pelicans SB–Koovee 3–7 (0–1, 2–1, 1–5) at F-liiga,Kaikki movies at Naisten salibandyliigan runkosarja (14.2.2020): Pelicans SB–Koovee 3–7 (0–1, 2–1, 1–5)