Futsal, Suomen CUP: FC Seinäjoki vs. SC Riverball (Joensuu)

KOKO OTTELU:

(30.11.2014)
FC Seinäjoki taisteli itsensä jatkoon Futsal Cupissa voittaen sarjaporrasta ylempänä pelaavan SC Riverballin lukemin 3-2 (2-0). Ottelu oli Kissoilta vahva puolustustaidonnäyte joensuulaisten kolistellessa ylärimaa sekä tolppia. Erinomaisen ottelun pelannut maalivahti Atte Tervasmäki oli viimeinen lukko Kissojen tiiviin puolustusmuurin takana.

FC Seinäjoki siirtyi ottelussa ensimmäisellä jaksolla kahden maalin johtoon Petri Hutun ja Marko Salimäen maaleilla. Pelin hallinta oli joensuulaisilla, mutta Kissat puolustivat järkevästi ja hyökkäykset olivat vaarallisia. Toisella jaksolla vieraat punnersivat itsensä jo rinnalle lukemiin 2-2, mutta reilu kolme minuuttia ennen peliajan loppua, Miika Asunmaa iski kotijoukkueen 3-2 johtoon. Viimeiset minuutit olivat Kissoilta puhdasta puolustustaistelua, kun Riverball otti reikäpaidan käyttöön (5 vs 4). Tämä kuitenkin kestettiin ja näin ollen cup-juna jatkaa puksuttamistaan.

source

Watch Futsal, Suomen CUP: FC Seinäjoki vs. SC Riverball (Joensuu) at F-liiga,Kaikki movies at Futsal, Suomen CUP: FC Seinäjoki vs. SC Riverball (Joensuu)